Uhvaćena na delu sa biznismenom: Ovo je cenovnik Mace Diskrecije!

Autor: Kurir.rs

Zabava

17.07.2019

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, uhapšena je danas u beogradskom hotelu zbog bavljenja prostitucijom.

RepublikaFoto: instagram.com/macadiskrecija91
Maca

Kako otkriva izvor, reč je o jednom biznismenu, a njena cena se kreće oko 400 evra za ceo vikend.

- Ranije je bila oko 600 evra za vikend, ali nije ni blizu cena elitnih prostitutki koje su poznate voditeljke i rijaliti učesnice. Za 400 evra ispunjava sve fantazije klijenta. Njene mušterije su uglavnom iz srednje klase, pa se obično nalaze petkom posle posla i odlaze u iznajmljeni stan na dan. U nedelju se njene obaveze prema klijentima završavaju i tada se rastaju - otkriva dobro obavešten izvor.

Kako dalje navodi, posebnim klijentima voli da tokom odnosa peva svoje pesme.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Uhapšena zbog prostitucije

Starletu su inače više puta hapsili zbog bavljenja prostitucijom, a tokom jednog učešća u rijalitiju 2017. godine, iz produkcije su platili kaznu umesto nje, kako ne bi otišla u zatvor.

Majka besna: Obrukala me za ceo život!

Macina majka Enesa Hodžić dva puta je pokušala da se ubije zbog nedoličnog ponašanja ćerke, koje se javno odrekla. Ranije za za Kurir je rekla da više ne želi da čuje za nju:

- Maca je jedna budaletina, izbrukala me za ceo život. Neću više da pričam o njoj, kao da ne postoji. Molim vas, nemojte me više zvati zbog te lude!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

17.07.2019 13:52

Uzmite joj sve pare i proterajte u njenu državu.