Zaljubljen sam, lepo nam je i uživamo: Aca Lukas otkrio sve o novoj devojci!

Autor:

Zabava

17.07.2019

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je Aca Lukas gostovao u poslednjoj emisiji "Amidži šou" ove sezone. Zajedno sa Majom Beorvić odgovarao je na mnogobrojna pitanja Ognjena Amidžića o svim aktuelnim temama koje zanimaju čitavu javnost.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ponovo zaljubljen... Aca Lukas

Aca je otvorio dušu i priznao da ima novu devojku u koju je zaljubljen.

- Bio sam poznat organima reda, a sad sam poznat širokim narodnim masama. Ja sam izričito rešio da ne pričam o svom privatnom životu, ali hoću da kažem da sam doveo devojku i da sam iskreno zaljubljen i da se ona zove Jovana. Lepo nam je i uživamo. Sreo sam je na jednoj izložbi slika, onda smo se drugi put sreli u biblioteci i ja sam joj rekao treći put častiš. Treći put smo se sreli kad sam ja prijavljivao doktorsku disertaciju na fakultetu - rekao je kroz smeh Lukas.

U jednom delu emisije, voditelj je postavljao svojim gostima pitanja koja su pristigla za njih na društvenoj mreži Instagram.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aca sa devojkom Jovanom

- Kako te nije bilo sramota da se ljubiš sa novom devojkom pred medijima - glasilo je pitanje za Lukasa

- Ja se nisam ljubio pred medijima, ljubio sam se sa svojom devojkom, a to što su videli mediji to je njihov problem. Je l' to neki problem što sam se ja ljubio? Neko ne može da se ljubi ni privatno, jer nema koga da ljubi, ja uvek imam. Kad imam, ja ljubim - rekao je Aca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živojin

17.07.2019 13:18

Ovaj se svaki dan zaljubljuje u drugu. Može mu se.