Veliko interesovanje za nastup Marije Šerifović večaras na splavu PORT!

Autor:

Zabava

17.07.2019

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović nastupiće u sredu 17. jula na najpopularnijem prestoničkom splavu "Port", gde će prisutnoj publici prirediti nezaboravnu žurku koju svi sa nestrpljenjem iščekuju.

RepublikaFoto: Promo foto
Marija Šerifović

Njeni koncerti širom regiona bili su rasprodati do poslednjeg mesta, a nakon i više nego uspešnog koncerta u Beogradskom Sava Centru Marija Šerifović i "Port" pozivaju vas na nezaboravan provod kakav samo može da napravi jedna od najboljih pop pevačica na našim prostorima.

Pobednica Evrovizije, spremna je da zajedno sa beogradskom publikom napravi nezaboravnu žurku. Pored mega hitova poput "Pametna i luda", "Sama i nervozna" i mnogih drugih, a svi posetioci prestoničkog kluba biće u prilici da čuju i pesme Marijinih kolega.

Ne propustite da i vi u sredu budete deo spektakla, kakav samo može da napravi ova fenomenalna pevačica.

I to nije sve Port nastavlja sa fenomenalim programi u nedelju na ovom mestu po prvi put nastupa Nikolija a sledeće srede nastupa Aleksandra Prijović dok je nedelja rezervisana za sjajan dvojac Jala i Buba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Manoilo

17.07.2019 09:01

Javite joj da na mene ne računa.