Bomba na Karleušu i Maju Berović: Policija i tužilaštvo istražuju stravični napad!

Autor:

Zabava

17.07.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznati napadač bacio je eksplozivnu napravu među luksuzne vile u naselju Lisičji potok, a zatim pobegao u nepoznatom pravcu, saznaje Srpski telegraf.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ/e-stock/D.MILUTINOVIĆ
Maja i Jelena na meti napdača...

Kako saznajemo, policija je na poziv građana da je u dvorište bačena bomba izašla na lice mesta i bilo je jasno da je reč o vrsti eksplozivne naprave koja je čak oštetila i fasadu i unutrašnjost dvorišta jedne od vila. Policija je uzela snimke sigurnosnih kamera kako bi došla do napadača za koga se sumnja da se dovezao motorom, a celokupan izveštaj policija je prosledila tužilaštvu, od koga se očekuju dalje istražne radnje. Uzeti su otisci sa lica mesta, pokupljeni tragovi od eksplozivne naprave, saslušani svedoci koji su mogli da vide osobu koja se dovezla motorom na lice mesta.

- Pošto u vilama ne živi niko od bezbednosno interesantnih osoba, odnosno ljudi iz kriminogene sredine, policija istražuje da li je naprava na neki način bila upozorenje ili pretnja nekoj od pevačica koje žive u tim vilama, Maji ili Karleuši. A kako je bomba bačena u gluvo doba noći, jasno je da je ovde reč o tome da je napadač na ovaj način želeo da pošalje poruku upozorenja - započinje priču naš sagovornik.

Kako bomba bačena u gluvo doba noći, jasno je da je ovde reč o tome da se šalje poruka upozorenja

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Karleuša

Kako dodaje naš izvor, policija zbog ovog nije zvanično obavila razgovor sa pevačicama, ali se ne isključuje i ta mogućnost ukoliko tako odluči tužilac u daljem toku istrage.

- Nijedna od njih nije prijavila policiji bilo kakve pretnje i uznemiravanja, ali se istraga vodi u svim pravcima. Istražuje se i da li je možda naprava bačena zbog nekog od ostalih stanara koji žive u okolnim stanovima, a to je još desetak ljudi. Međutim, one su zbog tipa posla kojim se bave i zbog toga što su javne ličnosti prve na listi mogućih meta ovog napada - dodaje naš izvor.

U gluvo doba nepoznati napadač bacio eksplozivnu napravu u dvorište tik uz zgrade gde žive pevačice

Policija je tokom istrage utvrdila da ova eksplozivna naprava nije bila velike razorne moći, ali bi bilo izuzetno opasno da se neko u trenutku eksplozije našao nedaleko od mesta na koji je naprava bačena s obzirom na to da je i na obližnjoj fasadi ostavila tragove!

- Od siline udarca uništen je deo fasade zgrade, a od detonacije je čak i zemlja iz saksija izletela. Stanari su ubrzo posle ovog incidenta sve popravili, ali tek pošto je policija obavila kompletan uviđaj - završava priču izvor.

Karleuša i Maja Berović nisu htele da nam odgovore na pozive i poruke.

Berovićka i JK u lošim odnosima

Maja Berović i Jelena Karleuša već dve godine nisu u dobrim odnosima. Prethodno bliske prijateljice zaratile su nakon što je Maja u javnosti nazvala Svetlanu Cecu Ražnatović majkom, što joj je Karleuša zamerila. Od tada koleginicu u medijima pominje samo u lošoj konotaciji.

Foto: printscreen/TVPink

Zorici Brunclik i Aleksandri Subotić bačene bombe na kuću

Krajem devedesetih folk zvezda Zorica Brunclik našla se na meti bombaša kada je na njenu kuću u Krnjači bačena bomba. Tom prilikom stradao je bazen, a nakon ovog incidenta pevačica se sa suprugom privremeno preselila u centar grada. Istu traumu pretrpela je i Aleksandra Subotić, kojoj su na porodičnu kuću nepoznati napadači bacili bombu-kašikaru. Nakon bombaškog napada stradali su prozori i fasada kuće, ali su, na sreću, svi ukućani ostali nepovređeni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading