VOLIM VAS KLINCI MNOGO! Željko posetio decu iz Zvečanske na letovanju i uputio im emotivnu poruku!

Autor:

Zabava

16.07.2019

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što ste u toku jučerašnjeg dana imali priliku da vidite na društvenoj mreži Instagram, Željko Mitrović se pravo sa odmora na Santoriniju uputio u Bijelu, kako bi obišao decu iz Zvečanske koje je 6. jula ispratio na letovanje.

RepublikaFoto: Promo foto
Željko i deca

On je prvo objavio snimak sa trajekta, na kom je bio sa Goranom Radenovićem, direktorom TV Pink M, i najavio da je krenuo put Bijele kako bi se uverio da klinci uživaju na letovanju.

- Goran Radenović, direktor TV Pink M, i ja smo na trajektu, idemo da posetimo decu u Bijeloj. Idemo da proverimo da li je bilo dovoljno plivanja - rekao je Željko u videu, a onda se njegovim pratiocima obratio i Goran Radenović:

- Deca su uživala, pravo su iz autobusa otišla da plivaju, videćete, deca su fenomenalno.

Željko je potom objavio snimak sa plaže, sa svojim malim drugom, a deca su bila oduševljena zbog ovog iznenađenja.

- Nema veće sreće i radosti u životu jednog čoveka od trenutka kad oseti beskonačnu zahvalnost ove divne dečice iz Zvečanske! Pošto znam da me pratite na Instagramu i da ćete pročitati ovo, evo poruke VOLIM VAS KLINCI MNOGO, ZAUVEK VAŠ ŽELJKO! - napisao je Željko uz video.

On je potom, zajedno sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoranom Đorđevićem uživao u razgovoru sa klincima, a jedan momak je specijalno za Željka zasvirao i gitaru.

Podsetimo, pored plaćenog letovanja, Željko i njegova kompanija "Pink Media Group" su klincima iz doma za nezbrinutu decu obezbedili i džeparac i poklon paketiće sa svim neophodnim stvarima za bezbrižno letovanje.

Pored svega ovoga, Željku nije bilo teško da ih poseti, uveri se da im je na letovanju sve potaman i provede vreme sa klincima, koja će sasvim sigurno, poneti divne uspomene iz Bijele.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živojin

17.07.2019 13:22

Vidi se da i klinci vole Željka.