Glumica se snima dok džogira: Karanovićka pokazala bujne grudi!

Autor: D.L.

Zabava

16.07.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljena srpska glumica Mirjana Karanović objavila je na društvenoj mreži Instagram kratak snimak na kom se vidi kako džogira, a u prvom planu je njeno bujno poprsje!

Foto: instagram.com/mirjanakaranovic
Mirjana Karanović

Naime, pripadnike jačeg pola glumica je iznenadila figurom koja je na zavidnom nivou s obzirom na to da se u poslednje vreme posvetila napornim treninzima.

Karanovićka, osim što često posećuje teretanu, odlazi i na trčanje i brzo hodanje, pa je za nekoliko meseci postigla odlične rezultate kada je njen fizički izgled u pitanju. Mirjana na snimku pozira u uskoj majici, pa je snimila grudi i raspametila muškarce.

Mirjani na liniji mogu da pozavide mnogo mlađe devojke

Glumici na vitkoj figuri mogu da pozavide mnogo mlađe devojke s obzirom na to da glumica odlično izgleda iako je napunila 63 godine.

Foto: instagram.com/mirjanakaranovic
Mira pokazala bujno poprsje

Mirjana je nedavno objavila fotografiju iz bazena na kojoj se vidi kako se baškari u gumi za plivanje i sunča, pa bračne ponude pršte na sve strane.

Foto: instagram.com/mirjanakaranovic
Mirjana na treningu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mark

16.07.2019 10:35

Babe treba da se hvale drugim vrenostima a ne svojim telom koje ne može da bude lepo i zgodno kao nekada.

Odgovori 10 0