Predmet sprdnje na internetu! Keba: Cipele sam kupio na Marsu

Autor:

Zabava

16.07.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Dragan Kojić Keba nastupio je 13. jula na festivalu Ulaz posle dužeg vremena, a njegova izjava da je nedavno pazario cipele na Marsu koje inače nose astronauti postala je hit na društvenim mrežama!

RepublikaFoto: facebook.com/ljiljajev
Dragan Kojić Keba

Naime, Kebu su odmah počeli da prozivaju na Tviteru posle ovih reči, pa se opet našao u žiži javnosti nakon što se nedavno pojavio na jednom prestoničkom događaju u sandalama, sa nalakiranim noktima.

Keba: Vodim računa o izgledu i lickam se ispred ogledala

- Cipele u kojima sam odlučio da se pojavim na festivalu sam pazario na Marsu! To je razlog što su ovako fluorescentne, inače ih nose astronauti. Teško ko će moći sad zbog ovoga da me nadmaši! Ne znam zbog čega se digla toliko prašina oko mojih sandala prošli put. Nisam lakirao nokte, ali je tako izgledalo samo zato što moji nokti uvek sijaju, to je sve - rekao je folker za medije. Dragan se na događaju pojavio u neobičnoj obući sa narandžastim đonom koji sija, pa se na sva usta hvalio novim parom cipela.

RepublikaFoto: Printscreen
Keba postao predmet sprdnje zbog cipela

Inače, Kojić je za Srpski telegraf nedavno prokomentarisao da je jedan od muškaraca sa domaće estrade koji najviše vodi računa o izgledu, ali da se, kako kaže, licka kod kuće, a ne u salonima za ulepšavanje.

- Naravno da vodim računa o izgledu, ali ja se lickam ispred ogledala. Naravno, u tome mi pomaže i supruga. Sa njom se savetujem kada su kremice u pitanju, što da ne! Bolje da pitam nju pošto je upućenija u te stvari više nego ja - rekao je folker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading