Obišao decu iz Zvečanske na letovanju: Željko Mitrović se uputio u Bijelu kako bi se uverio da mališanima ništa ne nedostaje!

Autor:

Zabava

15.07.2019

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proteklih dana na Instagram profilu Željka Mitrovića imalo smo priliku da vidimo snimke sa Santorinija, poznatog letovališta u Grčkoj.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Željko Mitrović

Osim što je nakon uspešno završene sezone vreme na Santoriniju proveo sa porodicom, Željko je iskoristio priliku da provoza i svoj čuveni elektro - skejt na obroncima vukanske litice, što je zabeležio kamerom.

I dok su svi mislili da će Željko bar još neko vreme uživati na Santoriniju, vlasnik TV Pink je kao i uvek iznenadio. Naime, već danas, on je otišao u Crnu Goru, tačnije u Bijelu, kako bi obišao decu iz Zvečanske koje je prošlog vikenda ispratio na letovanje.

Željko je objavio snimak sa trajekta, na kom je sa Goranom Radnovićem, direktorom TV Pink M, a njih dvojica zajedno su se uputili ka Bijeloj.

- Goran Radenović, direktor TV Pink M, i ja smo na trajektu, idemo da posetimo decu u Bijeloj. Idemo da proverimo da li je bilo dovoljno plivanja - rekao je Željko u videu, a onda se njegovim pratiocima obratio i Goran Radenović:

- Deca su uživala, pravo su iz autobusa otišla da plivaju, videćete, deca su fenomenalno.

Ovo je pokazatelj da Željko i te kako brine o mališanima iz Zvečanske, kojima je 12. godinu zaredom omogućio da uživaju na moru, ali i na planini Rudnik. Podsetimo, pored plaćenog letovanja, Željko i njegova kompanija "Pink Media Group" su klincima iz doma za nezbrinutu decu obezbedili i džeparac i poklon paketiće sa svim neophodnim stvarima za bezbrižno letovanje.

RepublikaFoto: Public
Željko Mitrović

"Predivan čovek, svaka čast Pinku", "Dobro došli. Namere i deela su vam sjajna", "Bravo, Željko! Zato te i volimo", "Bravo. Pozdrav za dečicu", samo su neki od komentara Željkovih pratilaca, koji su oduševeljeni ovim njegovim potezom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

16.07.2019 10:41

Željku za ovo svaka čast. Bravo!!!!!!!!!!!!