TRUD SE ISPLATI: Počinje druga sezona Premijera vikend specijala

Autor:

Zabava

08.09.2017

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva sezona emisije "Premijera - Vikend specijal", koju vode dobro poznata lica Televizije Pink Ognjen Nestorović i Tijana Prica, za kratko vreme zadobila je poverenje milionskog TV auditorijuma, zbog čega su članovi premijerne ekipe u novoj sezoni rešili da opravadaju poverenje gledalaca, ali i nadmaše njihova očekivanja.

RepublikaFoto: Promo foto
Tijana i Ognjen

Kako urednik emisije Ognjen Nestorović ističe, prošlogodišnji trud se isplatio i novu sezonu počeće novim idejama.

"Naše rubrike su postale prepoznatljive kako televizijskim gledaocima, tako i fanovima na društvenim mrežama, zato smo u novoj sezoni pripremili i nove teme. Rubrika Nemanje Vujčića "Odakle se SELE" je već među kolegama na televiziji postala omiljena.  Nemanja će odlaziti u rodna mesta estradnih i glumačkih zvezda u kojima će obilaziti njihove porodične  domove , škole i razgovarati sa komšijama, prijateljima iz detinjstva, profesorima i svima koji su poznavali zvezde pre njihove medijske popularnosti.  Јоš jedna novina je rubrika "VIP- Taksista" u kojoj će svake nedelje nova zvezda voziti pravi taksi. A ta vožnja će vas zaista nasmejati do suza", rekao je Ognjen.

 

Već u nedelju videćemo kako se to Milan Kalinić snašao u ulozi taksiste, a pored ovih novina, autor "Premijere" navodi i da će ostati dosledan utiscima, pričama i događajima nedelje. U novoj sezoni pratićemo i "ESTRADNI kviz", u kom će se zvezde nadmetati u poznavanju vesti iz sveta Show biznisa, kako bi i sami shvatili da novinarski posao nije sasvim jednostavan i lak.

Nestorović ističe da je novi koncept ovog zabavnog nedeljnog popodneva, nove ideje i novi vizuelni identitet, pripremao čitavog leta sa timom koji čini redakciju "Premijere".

RepublikaFoto: Promo foto
Tim koji pobeđuje

 

"Ceo tim je ponosan na uspeh emisije 'Premijera - Vikend specijal". Istakao bih brojne zvezde koje su gostovale u našem studiju tokom prve sezone poput Seke Aleksić, Nataše Bekvalac, Dragane Mirković, Svetlane Cece Ražnatović i mnogih drugih. Takođe, ću biti neskroman da kažem da smo začetnici projekta "emsije iz doma poznatih", kakvu smo i prethodne nedelje realizovali iz vile Bogoljuba Karića i zabeležili fantastičnu gledanost. Novina u drugoj sezoni biće svakako i to što ćemo na kraju svakog meseca taj projekat i nastaviti realizaciom emsije iz doma najvećih zvezda. Ali, nećemo otkrivati baš sva iznenađenja", istakao je Ognjen.

Gledaoci ce pored "Premijera-Vikend specijala", od ponedeljka 4. septembra, svakog radnog dana u 11 časova  gledati i našu kratku formu "Premijera" sa novim vizuelnim promenama.

"Potrudili smo se da vam donesemo nešto sasvim novo i drugačije i nadam se da smo u tome uspeli", dodaje urednik emisije i ističe da je prošle sezone publika volela Premijeru a da će je ove sezone obožavati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading