Nadamo se da je pitala Madonu za dozvolu: Natina "Dođi mami" kopija nove pesme kraljice popa?

Autor:

Zabava

14.07.2019

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac juče je objavila pesmu "Dođi mami" i douševila svoje fanove. Pregledi na Jutjubu se povećavaju iz minuta u minut, a spot je sedmi u trendingu. Pesmu je uradio popularni reper Coby, a iako hvale svi ovu numeru, jer je potpuno drugačije od svega što je Nataša pavala, izgleda da je njenom timu ipak zafalilo malo originalnosti.

Foto: Youtube.com/Natasa Bekvalac/Madonna
Nataša i Madona

Naime, pesma "Dođi mami" neodoljivo podseća na pesmu "Faz Gostozo, koji se nalazi na novom albumu pop kraljice Madone pod nazivom "Madame X", koji je objavila početkom juna.

Ne trebate da budete muzički stručnjak kako bi zaključili da su pesme slične, jer se to primeti već u prvoj sekundi Madonine pesme koju je otpevala sa brazilskom zvezdom Anitom.

Instrumental dveju numera je skoro identičan, ako ne i isti, a dok se Natašina pesma zove "Dođi mami", Madonina pesma počinje tako što pop ikona šapuće "Come baby, come", odnosno "Dođi bejbi".

Da li ovo čista slučajnost, jer su obe pevačice eksperimentisale sa brazilskim ritmovima ili je Natin tim ipak malo poslušao album pop kraljice i odlučio da uradi nešto, nije nam poznato, ali neosporno je da su pesme skoro pa identične.

Nadamo se da se Madona, ukoliko do nje ikada dođe Natašina pesma, neće osetiti oštećenom, jer je poznato da pevačica izuzetno vodi računa o svojim autorskim pravima, toliko da se postarala za to da haker koji je 2014. pustio na Internet njen kompletan album "Rebel Heart" završi u zatvoru,

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading