Moja mama je gledala svoje dete kojem ne može da pomogne: Dea u iskrenoj ispovesti rasplakala sve!

Autor: blic.rs

Zabava

12.07.2019

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dea Đurđević nakon teške saobraćajne nezgode u kojoj je umalo izgubila i život i ruku, vratila se na posao što je za nju bio veliki uspeh, ali i ostvarena želja. Lepa voditeljka otkriva koliko joj je nedostajao posao, ali i kako se borila sa svim nedaćama u proteklih pet meseci.

RepublikaFoto: e-stock agency
Prebrodila najteže trenutke... Dea Đuričić

O tome koliko je srećan zbog njenog povraka najpre je govorio Dein kolega Predrag Sarapa koji je sve ovo vreme emisiju "Jutro sa Deom i Sarapom" vodio sam:

- Lakše je i lepše sa Deom i njen povratak će doneti neki novi iskorak. Ona je upućena u sve kao da nije ni bila odsutna. Mi smo odličan tandem, uigrani smo i ništa ne može trajno da nas poremeti. Idemo dalje zajedno, a ja sam siguran da ću svedočiti njenom konstantnom napredku koji je evidentan u informativnoj sferi i u zabavnoj. Dea je ozbiljna mlada snaga srpske televizije i podstrek svima da se junački uhvate ukoštac sa problemima - istakao je Sarapa.

Foto: Printscreen/dailymotion.com
Vratila se na posao... Dea i Sarapa

Zbog vremena provedenog u bolnicama, Dea se malo ugojila, pa je u jutarnjem programu zbijala šale na svoj račun:

- Molim vas uključite mod panorama da Sarapa i ja stanemo u kadar, jer teško da ćemo u običan stati jer sam se i ja ugojila - rekla je Dea.

Đurđevićeva je otkrila i da sada mora da kombinuje terapije s poslom, ali i da joj je hirurg koji ju je operisao, prof. dr. Marko Bumbaširević naredio da ne sme mnogo da se umara:

- Ovo je to jutro koje smo čekali i sa njim krećemo u nove radne pobede. Čekala sam ovaj dan jer on za mene znači povratak u normalan život. Nadam se da ću predstojeće terapije moći da uklopim sa poslom. Dobila sam instrukcije od doktora Bumbaširevića da ne smem mnogo i naporno da radim. Dobro jutro su mi poželeli doktori i sestre sa VMA i sa KCS gde sam se lečila. Mladen mi je poslao poruku: “Sve je isto, kao da nisi ni odlazila, a javio se i sa rečenicom: ”Dobro jutro za naše najbolje jutro”, tako da ovo zaista jeste naše najbolje jutro. Sinoć sam se sedela sa mamom i drugaricama i kad sam pogledala u sat i shvatila da je ponoć rekla sam: Ajmo razlaz ja ujutru radim”. Svi smo se trgli jer je to bitna razlika u odnosu na prethodne mesece kad je za mene bilo najbolje da što duže svi sa mnom budu budni - prepričava Dea.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
On joj je bio velika podrška... Mladen i Dea

Nove okolnosti Deu su naterale da promeni odevni stil i da visoke potpetice koje je obožavala zameni ravnim cipelama i da garderobu prilagodi situaciji budući da joj je ruka u gipsu.

- Sreća da sam desnoruka, ispraksala sam se da sa jednom rukom mogu da radim čuda, nešto što mi je bilo nezamislivo ranije. Bila bi veća muka i čudnije da mi je stradala desna ruka - ističe Dea.

Voditeljka je opisala svoje dane tokom oporavka i otkrila da je imala čak 15 operacija:

- U bolnici su me često pitali: ”Od čega si, ženo, kad si tako hrabra”. Imala sam dosta operacija za ceo život, petnaest njih. Najveću podršku uz mamu, baku i Mladena koji je ta naša muška figura i oslonac su mi moji najbolji prijatelji Daca, Tale i Kaća. Posle svake urađene vežbe, govorili su mi da uradim još jednu i da to mogu. Kad sam ležala i nisam mogla da se pomerim, zamišljala sam kako hodam. Kada sam počela da hodam, zamišljala sam kako radim. Sebi sam stalno zadavala nove izazove i zahteve i to me guralo napred, ali tek za godinu do dve, tako su lekari rekli, mogu da očekujem da budem ona stara Dea, da se sve vrati u normalu - kaže hrabra voditeljka i objašnjava šta je shvatila:

RepublikaFoto: instagram.com/deadjurdjevic
Dea misli da je najteže bilo njenoj majci Neni...

- Izgleda da sam od mame nesvesno naučila da budem hrabra i da izgledam čelično, kao hladna lejdi koja ne pokazuje emocije. Meni je fizički bilo najteže, ali mislim da je mojoj Neni psihički bilo mnogo teže nego meni jer je gledala svoje dete kojem ne može da pomogne. Ona nije plakala ili bar ne preda mnom. S druge strane, Mlađa nam je bio oslonac za sve što ne možemo - zaključila je Dea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Verko

12.07.2019 11:34

Samo hrabro draga naša Dea.

Odgovori 11 0