Više nemaš nijednu ku*ku: Ovako će izgledati novi spot Kije Kockar, a da li je ovo brutalna poruka Slobi Radanoviću?

Autor:

Zabava

10.07.2019

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica i pobednica prve sezone Zadruge, Kristina Kija Kockar, spremila je veliko iznenađenje za svoje fanove.

Foto: instagram.com/kija_kockar__official
Kija Kockar

Kija je nedavno najavila novi spot za pesmu "Zlatan" koji je sniman u pevačicinom rodnom Zrenjaninu, a sve što ćemo videti u novom spotu je njena ideja.

Kija će tako pokazati još jednom koliko je kreativna i stvorena za šoubiznis, a na njenom Instagramu se pojavio jedan kadar iz spota.

Pevačica je naslonila ruke na fudbalski gol, dok gleda u daljinu.

Ipak, mnogo zanimljivije je opis fotografijekoji je dodala Kockareva. Pevačica se "poslužila" tekstom pesme "Starboy" koju peva The Weeknd i na osnovu kojeg možemo da zaključimo da je na ovaj način provocirala bivšeg supruga Slobu Radanovića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Main bitch out your league too, ah. Side bitch out of your league too, ah.

Објава коју дели KIJA KOCKAR (@kijakockar) дана 9. Јул 2019. у 4:43 PDT

 

- Glavna ku*ka nije u tvojoj ligi, a ni druga ku*ka - napisala je ona, a da li je Kija ovim opisala i Lunu Đogani, koja je nedavno pobedila u Zadruzi i koja takođe više nije u vezi sa Slobom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading