Ne želi više da ćuti: Milan otkrio da mu je Severina poslala preteći mejl, a evo šta je preživljajao tokom braka sa Kojićevom!

Autor: Story

Zabava

10.07.2019

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlan Popović iskreno je progovorio o bitki koju vodi i torturu koju trpi od strane bivše supruge Severine Kojić za starateljstvo nad maloletnim Aleksandrom Popovićem koja traje punih pet godina.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Milan Popović

Milan je odlučio da govori u trenutku kada se vodi i sudska borba zbog šokantnog mejla koji mu je Severina poslala, a u kojem mu je uputila jezive reči i uvrede.

Milan je u intervjuu otkrio sve o odnosu sa Severinom Kojić za koji kaže da danas, posle svega, zapravo ne postoji.

U intervjuu govori o očinstvu, Igoru Kojiću, Severini kao majci, a dotakao se i braka sa njom, te prvi put istakao detalje koji se odnose na nekoliko meseci njihove zajednice pred razvod.

- Kakav odnos? Pa, mi nemamo nikakav odnos. Iskreno, najgore je bilo dok smo još bili zajedno, tih poslednjih meseci pred razlaz upoznao sam ko je zapravo Severina. Nisam verovao da neko toliko dugo može da glumi i prikazuje se u potpuno drugom profilu ličnosti. U prvim momentima, to mi je izgledalo kao prolazna faza kod žena, ali kako to njeno stanje nije prolazilo mesecima, shvatio sam da je od Severine koju sam upoznao ostalo samo ime, a sve ostalo se promenilo - otkrio je Milan Popović.

RepublikaFoto: Privatna arhiva, Prntscr TV Prva
Severina i Milan Popović

Na pitanje novinara da li oseća da je na bilo koji način u preimućstvu kada je reč o borbi za sina jer, kako se navodi u pitanju, Severina smatra da je u ovoj borbi ona žrtva jer Milanov novac i moć smatra kao prednost, Popović je razjasnio:

- Prvo, dajte da ne preterujemo, moć nikada nisam imao, niti mi treba. Sa sam je imao i da sam mogao da je upotrebim, pa zar ne mislite da bi do sada već odavno Aleksandar živeo kod mene, umesto što ga viđam 10 dana u mesecu, a do sasvim nedavno tek šest dana u mesecu? Kakva je to prednot? Severina manipuliše javnim mišljenjem, daje lažne informacije o tome da su institucije protiv nje, da je žrtva nasilja i zlostavljanja, traži podršku javnosti i nevladnijih organizacija koje pomažu pravim žrtvama nasilja, možda zbog toga što joj se može i što se tako bolje oseća. To su sve laži koje će joj se uskoro obiti o glavu. Ovde bih, takođe, citirao jednu hrvatsku novinarku koja ju je odlično okarakterisala kao samoprozvanu žrtvu nasilja - rekao je Milan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading