JK se kaje zbog pljuvanja: Karleuša zvala Natašu da joj se pravda!

Autor:

Zabava

10.07.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša pozvala je koleginicu Natašu Bekvalac kako bi se odmah opravdala govoreći da nikada nikome nije govorila ništa ružno za nju, međutim, Novosađanka baš i nije poverovala u tu priču.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Jelena Karleuša

Naime, posle pisanja Srpskog telegrafa u jučerašnjem broju, mala od skandala odmah se oglasila na društvenim mrežama navodeći da nema ništa protiv Bekvalčeve iako postoje dokazi da ju je i te kako pljuvala tokom davanja intervjua.

RepublikaFoto: Republika.rs
Nataša Bekvalac

- Čim je pročitala novinske napise u kojima se navodi da je Jelena ogovarala Natašu i pričala da je ona koristila drogu zajedno sa dizajnerom Darkom Kostićem, odmah je pozvala koleginicu. Rekla joj je da ona nikada nije pričala ništa ružno za nju i da svaku priliku koristi da pohvali njen rad i smisao za modu. Govorila je Nataši da je mediji linčuju već mesecima i da su joj namerno smestili i ovaj skandal, pa da ne treba da veruje u te priče. Nataša ju je saslušala, ali joj nije poverovala niti je uspela da je ubedi da to nije pričala. Bekvalčeva je Jeleni preko telefona rekla da se s takvim stvarima koje su povezane sa drogom ne treba ni šaliti, a kamoli ići okolo i govoriti da se neko drogira - otkriva nam dobro upućen izvor blizak pevačici.

Natašu je najviše iznerviralo što je Jelena pričala da se drogirala sa Darkom Kostićem

U nastavku razgovora smo saznali i da je Jelena rekla da će na sve moguće načine da pokuša da ubedi Natašu da navodi nisu istiniti.

- Karleuša je Nataši u toku razgovora objasnila da će da dokaže da je nikada nije nazvala narkomankom, ali joj je Bekvalčeva rekla da nema potrebe ništa da joj dokazuje i da će ubuduće da vidi da li će joj se poveravati i u kojoj meri. Natašu je iznerviralo i to što je Jelena pomenula njenog bivšeg partnera Luku Lazukića i činjenicu da ju je pretukao u stanu nakon što mu je navodno preturala po telefonu, pa je Jeleni jasno stavila do znanja da to nije stvar s kojom se treba igrati - priča naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gaga

10.07.2019 10:44

JK pljuje pa briše i moli da se izvini.