Stravičan prizor na glavi plavokose folk zvezde: Lepa Brena gubi kosu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena polako ostaje bez kose, pa u poslednje vreme ne skida perike sa glave, a ima ih u svakom obliku i dužini.

Foto: Printskrin
Lepa Brena

Folk zvezdu više nigde ne možete da vidite sa njenom prirodnom kosom, koju, po svemu sudeći, vešto krije da se ne vidi da je u lošem stanju i kako se njeni zalisci povlače sve dublje i dublje.

Naime, Brena se prvi put pojavila sa perikom u oktobru prošle godina i to u Štark areni. Njena prva kosa bila je srednje dužine, blago uvijena, dok je druga perika, koju je promenila na koncertu, bila kraća varijanta, dosta bujnija, pa je svima bilo jasno da to nije njena prirodna kosa.

Iako je poznata kao štedljiva osoba i da sve voli na protekciju i sa popustom, ona za perike nije žalila para

- Brena zaista ima velike probleme sa svojom prirodnom kosom, koja je sa godinama sve ređa i opada joj svakoga dana sve više. Da je višegodišnje blajhanje, tapiranje i tretiranje vlasi na raznim snimanjima uzelo danak, ona je to shvatila kada je počela da se selfira svojim novim telefonom. Uplašila se kada je videla da spreda izgleda kao da je ćelava. Zalisci su toliko duboki da je to zastrašujuće. Neko vreme je pokušavala da pusti šiške ne bi li sakrila zaliske, nosila je klipse, nadogradnje i sve moguće dodatke, ali godine su učinile svoje, više ništa ne pomaže. Brena je pala u depresiju i jedno vreme je nosila kapice i kačkete sve dok joj njen frizer nije rekao da su idealno rešenje perike, koje su danas toliko uznapredovale da malo ko može i da primeti da je na glavi veštačka kosa. Iako je ranije nosila perike i nisu joj bile omiljene, Brena je rešila da posluša svog saradnika, pa je naručila dve za probu. Obe je prošetala u Areni i bila je oduševljena komentarima - kaže izvor blizak folk zvezdi, pa dalje nastavlja:

Foto: Printskrin
Lepa Brena

- Od oktobra pa sve do danas, dakle, devet meseci, Brena ne skida perike sa glave, pa čak ne ide ni do prodavnice ako na glavu ne stavi neku od desetine koje sada ima. Toliko se izveštila da ih nosi i kada putuje van zemlje i sama ih stavlja, bez pomoći frizera. Prezadovoljna je kada se pogleda u ogledalo. Perike su lagane, pravljene od prirodne kose, sa minimalnim brojem češljića, pa Brena nema osećaj da joj nešto smeta. Iako je poznata kao štedljiva osoba i da sve voli na protekciju i sa popustom, ona za perike nije žalila para. Svesna je da što je kvalitetnija i izgleda prirodnije, a samim tim je i udobnija za glavu, ona je skuplja. Tako nijedna njena perika nije jeftinija od 500 evra - završava izvor blizak folk zvezdi koji je dobro upućen u tajne lepote dive "Grand produkcije".

Kako saznajemo, Brena je od Lepe Lukić, koja svako malo menja perike, tražila savet gde može da kupi kvalitetnu periku i ona joj je dala preporuke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Raka

10.07.2019 07:13

Ostarila - kosu izgubila.

Mikica

10.07.2019 16:47

Uplasi me