Dragana sa milijarderom u Monte Karlu!

Autor: M. Đedović

Zabava

09.07.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković ovih dana je na zasluženom odmoru sa porodicom u Monte Karlu, a vreme provodi kupajući se i uživajući u svemu što ovo mondensko letovalište može da ponudi, ali i družeći se sa pripadnicima svetske elite, među kojima je bio i slavni italijanski biznismen Flavio Brijatore.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Uživa u životu... Dragana Mirković

Folk carica i milijarder sreli su se u klubu zatvorenog tipa gde je bila sa suprugom Tonijem na ručku, a fotografija kojom je ovekovečila ovaj susret izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama. Draganine fotografije iz prestonice svetskog džet-seta toliko su popularne da je jedna od njih objavljena i u njihovom najpoznatijem onlajn magazinu, i to kao zvanično najpopularnija fotografija na društvenim mrežama, pod nazivom "izbor publike".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mr. Briatore, Twiga Beach Club, Party time ?

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Jul 6, 2019 at 2:45pm PDT

Draganine fotke iz prestonice svetskog džet-seta toliko su popularne da je jedna od njih objavljena i u njihovom najpoznatijem onlajn magazinu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Jul 6, 2019 at 3:02pm PDT

Čitav odmor Dragani će dobro doći pred letnju sezonu, ispunjenu brojnim poslovnim aktivnostima, među kojima je jedna od najvažnijih koncert koji će održati 23. avgusta na beogradskom Ušću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nikki Beach, jos jedan divan dan u Monte Carlu ??? @nikkibeachmontecarlo

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Jul 5, 2019 at 1:36pm PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading