Lukas optužio bivšu ženu i njenu ćerku za krađu

Autor:

Zabava

08.09.2017

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u životu folkera Aleksandra Vuksanovića ne jenjava, a nakon brojnih problema i sukoba sa još uvek zakonitom suprugom Sonjom Vuksanović, pevač bije bitku da ostvari očinska prava nad zajedničkom ćerkom Viktorijom (6).

RepublikaFoto: e-stock/ S. Filipović
Lukas optužuje Sonju da je Viktoriji oduzela telefon

Kako saznajemo, Lukas je mezimici za rođendan kupio najnoviji model telefona marke ajfon, ali joj ga je Sonja oduzela. Izvor blizak nekadašnjem paru tvrdi da je Sonja, nakon fizičkog sukoba koji se pre nekoliko dana odigrao između nje i Lukasa, odlučila da Viktorijin novi mobilni da svojoj starijoj ćerki Sofiji.

- Viktorija je bila presrećna kada je za rođendan dobila od svog tate telefon koji je želela. Unutra je imala karticu, a kako deca u današnje vreme znaju s tehnologijom, stalno je zvala tatu i snimala mu glasovne poruke. Nakon što se desio sukob između Sonje i Lukasa, ona je uzela telefon Viktoriji i dala ga starijoj ćerki, koja je imala lošiji model od Lukasove ćerke, verovatno smatrajući da je za šestogodišnju devojčicu dobar i taj. Međutim, u jeku prepucavanja sa Acom, Sonja je znala da će ovim potezom isprovocirati pevača. Naravno da mu je mnogo zasmetalo što uzima detetu telefon koji je njen i daje ga Sofiji, bez obzira na to koliko Aca voli i njenu drugu ćerku i koliko je i nju uvek obasipao poklonima - otkrio je izvor.

U prilog ovim navodima govori i poslednja Acina objava na društvenoj mreži Instagram, gde je uz fotografiju ćerkice Viktorije napisao: "Moja ljubav, moja duša! Čekam da joj vratite telefon".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading