Iz mog genetskog materijala će moći da izvuku psihoaktivnu supstancu: Dušica o napadima da je vodila emisiju pijana!

Autor: Blic.rs

Zabava

07.07.2019

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dušica Jakovljević već drugu sezonu vodi emisije koje prate rijaliti program "Zadrugu" i skoro svake večeri je na malim ekranima. A obzirom na to da su je nedavno optuživali da je emisiju vodila u alkoholisanom stanju, Jakovljevićeva je objasnila da je to tako izgledalo zbog viška energije koju ima.

Foto: e-stock agency
Kritikovali je... Dušica

- Ja sam malo pre rekla da jednog dana kad me ne bude da bi trebalo da izdvoje iz mog DNK nešto i da će iz toga nastati neka nova psihoaktivna supstanca jer ja stvarno ne znam... Evo koliko smo radili, pola šest je ujutru ja sigurno neću spavati, nisam pila. Ne pijem, čak i kada je bilo venčanje mog najboljeg druga popila sam čašu vina- izjavila je Dušica koja će uskoro otići na odmor.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Tvrdili da je vodila emisiju u alkoholisanom stanju...

- Na odmor ću prvo pet dana u Hrvatsku kod moje drugarice Hane Hadžiavdagić na godišnjicu braka, to je mini odmor. Onda se još malo družim sa zadrugarima, pa oko26-og, 27-og idem, ne mogu da kažem s kim... Idem s jednim predobrim frajerom i sa jednom devojčicom. To su moji sin i ćerka. Idem s decom na more - raspoloženo je izjavila Jakovljevićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovanka

08.07.2019 11:00

Gudru?