Viđa dete kad bivšoj dune, a meni nije dozvoljeno da joj priđem: Andreana Čekić ispljuvala ženu svog dečka!

Autor: Blic.rs

Zabava

04.07.2019

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić gnevna je na, i dalje, zakonitu suprugu svog dečka Marka Miloševića, Marinu koja ne dozvoljava ćerki da bude u pevačicinoj blizini.

Foto: instagram.com/andreanacekic
Sad se žali na njegovu ženu... Andreana i Marko

Andreana se požalila medijima na ovaj problem, ističući da supruga njenog dečka veoma retko i njemu dozvoljava da provodi vreme s ćerkom:

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Marko sa, i dalje, zakonitom suprugom Marinom...

- On viđa dete, doduše veoma malo iz razloga što mu ona ne dozvoljava baš kad on to hoće, nego kad njoj dune, što bi se reklo. To je veoma ružno, ja bih volela da to nije tako. Pošto ona još uvek smatra da sam ja kriva za njihov razvod. Ona, takođe, brani ćerki da bude u mojoj blizini i to mi je najžalije od svega, zato što mene deca mnogo vole i ja volim decu. I mislim da je bezvezde uskraćivati detetu kontakt sa mnom, a volela me je kao pevačicu i malo mi je, iskreno, i teško o tome da pričam. Čim muž ostavi ženu i nađe drugu, ili žena muža ili si ku*va ili si otimačica muževa, on je švaler... Prosto nesrećni smo bili i jedno i drugo u našim brakovima. Iskreno, savetujem svakome ko nije srećan da krene dalje i ljubav je toliko lepa i sloboda je toliko lepa i sklad je nešto najlepše na svetu. 

Čekićeva se osvrnula i na izjave da ju je, i dalje, zakoniti suprug Ivan Miladinović psihički zlostavljao. A pre toga prokomentarisala je i fizičko nasilje:

- Nikad nisam doživela fizičko nasilje. Fizičko maltretiranje može da bude jednom, dvaput i mislim da će svako normalan da ode od te osobe koja je naslina, a pshičko malteretiranje može da traje i duže, duže treba da shvatiš šta je zapravo, i da to nije ljubav nego jedno ništa- rekla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Danilo

04.07.2019 19:00

Andreana rasturila svoj brak pa rasturila i njemu brak. Rasturačica Andreana dva braka rasturila. Neka rodi sebi dete.

Odgovori 10 1