Radanović krije novu romansu: Sloba šeta misicu, vodio je u Zrenjanin!

Autor:

Zabava

04.07.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač i bivši suprug rijaliti-pobednice Kristine Kockar Slobodan Radanović uveliko uživa u vezi sa misicom Ljubicom Rajković, a kako Srpski telegraf saznaje, oni su se provozali i do njegovog rodnog Zrenjanina!

Foto: instagram.com
Sloba i Ljubica

Naime, pevač i atraktivna crnka su se zbližili posle jednog njegovog nastupa, pa je hemija proradila, te su započeli dopisivanje, a ubrzo i romansu.

Sloba sa Ljubicom nikada ne sedi u kafićima i na javnim mestima jer počnu odmah da ga prate glasine

- Sloba i Ljubica su brzo shvatili da i te kako prijaju jedno drugom, a nju su oborili s nogu Radanovićeve dobrota i harizma. Ona je sa drugaricama bila na jednom njegovom nastupu, a čim je od nje pogledom dobio zeleno svetlo, Sloba je po završetku posla sišao sa bine i seo pored misice da se upoznaju. Nastavili su komunikaciju dopisivanjem, a ubrzo je njihov odnos prerastao u nešto više od prijateljstva. Oni sve više vremena provode zajedno, ali se nikada ne viđaju na javnim mestima jer sve žele da drže u strogoj tajnosti zbog toga što je Sloba odmah na tapetu, pa i ako samo popije kafu u kafiću sa nekom koleginicom. Njemu to smeta i zato više ne želi da priča bilo šta vezano za svoj emotivni život - otkrio nam je na početku sagovornik blizak Radanoviću.

Kako dalje saznajemo, Slobodan i Ljubica su se dogovorili da nigde neće objavljivati zajedničke fotografije kako se ne bi pokrenula priča da su zajedno, ali ih je odala jedna sitnica.

Foto: instagram.com
Sloba se zahvalio 'detelini'

- Ljubica i Sloba se dobro paze i nemaju nameru da bilo kome pričaju da su u vezi, a jedno drugom su već počeli da uručuju poklone. Ljubica je Radanoviću poklonila lanac koji ima privezak u obliku deteline, a koji je pevač nosio na snimanju novog spota oko vrata. Ništa ne bi bilo čudno da Sloba na svakoj slici koju objavljuje na društvene mreže u poslednje vreme ne stavlja stiker deteline. On je sa Rajkovićkom prošetao i do Zrenjanina, pa su zajedno obišli njegovu porodičnu kuću. Ona ga je u jednom trenutku slikala sa tetkama njegove majke, pa je Sloba u opisu ispod te fotke napisao: "Najbolji fotograf" uz emotikon deteline - kaže naš izvor.

Foto: instagram.com
Ljubica Rajković

Inače, bivši rijaliti-učesnik misici na društvenim mrežama redovno lajkuje i komentariše fotografije koje objavljuje, pa nema sumnje da simpatije odavno postoje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?️?

Објава коју дели SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) дана 2. Јул 2019. у 7:16 PDT

 

Pozvali smo pevača kako bismo proverili navode, ali on nije hteo da potvrdi, a ni da demantuje da je u vezi sa misicom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
mima

04.07.2019 05:49

e....ljubice ,ljubice naoruzaj se dobro ljubice

Odgovori 20 1
Senta

04.07.2019 08:02

Ljubica je iz Sente a ne iz Novog Sada. Stidi se svog malog lepog grada??

Odgovori 19 1
jelena

04.07.2019 08:13

A koja je mis od ove 3 bake?

Odgovori 18 1
Vera

04.07.2019 11:50

@jelena - Misica lepa kao ove tetke.

Odgovori 15 1