Da čovek ne poveruje: Evo koji je Kebin ritual pred svaki nastup!

Autor:

Zabava

03.07.2019

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Kojić Keba jedan je od imena koji će nastupati na festivalu "Ulaz" gde će biti raznovrsne muzike.

RepublikaFoto: Republika.rs
Dragan Kojić Keba

Pevač je veoma uzbuđen zbog nastupa na ovom festivalu, čak ističe da mu je to nešto najbolje što će se desiti u njegovoj karijeri od njegovog koncerta u Sava Centru koji je održao prošle godine.

- Posle mog koncerta u Sava centru , "Ulaz" festival mi je nesto najdraže i jako mi je drago što se neko setio ovako nesto da napravi, pevaću pesme sa albuma poslednjeg al' dodaću nešto što ne očekuju posetioci. Možda razmislim o performansu nekom. Najbitnije je srce i glas u pevanju, a to sve imam tako da sam ja spreman - rekao je Keba za Republika.rs i otkrio svoj ritual pred svaki nastup, te ni ovaj na "Ulazu" neće biti izuzetak.

RepublikaFoto: instagram.com/dragankojickeba
Dragan Kojić Keba

- Imam ritual pred nastup, uvek pazim pa obuvam prvo desnu cipelu. Neka cašica pred nastup je obavezna i normalna stvar. Što se tice najgorih stvari na bini svakog pevača je da zaboravi tekst, a meni se to dešavalo - rekao je Keba i podelio sa nama zašto mu je ovaj festival tako važan.

- "Ulaz" festival me podseća na nekadašnje turneje sa kolegama koje su bile predivne. Putovali smo, zezali se, igrali tombolu, ali smo svi bili na okupu. Ovo me jako podseća na to - rekao je Keba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading