Nećete verovati kad čujete čime se bave Rastini majka i otac!

Autor:

Zabava

03.07.2019

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpopularnijih repera današnjice, Stefan Đurić Rasta, koji sa pevačicom Anom Nikolić ima ćerku, ne voli mnogo da priča o svom privatnom životu, kao ni o majci Slađani Đurić i ocu Dragu Đuriću.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Stefan Đurić Rasta...

O njegovom privatnom životu malo šta znamo, ali gostujući u jednoj emisiji, Rasta je priznao i otkrio ko ga je uveo u svet rege muzike.

- Moj otac je zapravo bio taj koji mi je prvi pustio pesme Boba Marlija, gde sam ja shvatio da je to moj svet interesovanja - rekao je Rasta jednom prilikom i dodao da je njegov otac profesor klasične nemačke filozofije na Filozofskom fakultetu u Beogradu, a majka je profesorka na Fakultetu bezbednosti.

Koliko poštuje svoje roditelje i koliko je zahvalan majci Slađi nedavno je podelio i sa svojim pratiocima na Instagramu:

- Hvala što postojiš, hvala za sve i izvini još milion puta za svaki stres. tugu, suzu, strah, bol... Hvala što si pored svega uvek bila najbolja, što si pored svega uvek bila moj najbolji drug - čestitao je Rasta majci rođendan.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading