Filip i Aleksandra u Monte Karlu, a evo koliko su zaradili od venčanja!

Autor:

Zabava

02.07.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra i Filip Živojinović otputovali su u Monte Karlo, ali ne sami, već sa sinom Aleksandrom, koji ima tri i po meseca.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandra__official
Aleksandra Prijović

Naime, posle napornog poslovnog perioda, rada na novim pesmama i neprospavanih noći zbog bebe, Aleksandra Prijović je rešila da spakuje kofere i otputuje na odmor.

Aleksandra je pažljivom ishranom dovela liniju do savršenstva

- Oni su rešila da odmor provedu u Monte Karlu. Uživaće nekoliko dana na ovoj luksuznoj destinaciji. Aleksandra je svoje telo dovela do savršenstva, tako da joj neće teško pasti da se sunča i pokazuje rezultate koje je postigla disciplinovanom i pažljivom ishranom. Aleksandra uživa u skupim odmorima, ali je u poslednje vreme i radila, pa može i da uživa. Ona i Filip su još od kada su se venčali isplanirali ovo putovanje za prvu godišnjicu braka i baš su želeli da je provedu sa svojim detetom obilazeći jedno od najskupljih letovališta na svetu. Lepo se poklopilo sve sa godišnjicom i to da je dete već dovoljno poraslo da može da putuje - tvrdi naš izvor blizak poznatom paru.

Podsetimo, Aleksandra i Filip su se venčali prošle godine, slavlju je prisustvovalo oko 900 zvanica, a procenjivalo se da su troškovi svadbe i slavlja bili oko 400.000 evra.

RepublikaFoto: instagram.com/carpediem_fbz
Filip i Aleksandra

Medutim, s obzirom na broj gostiju, procenjuje se da su mladenci za venčanje finansijski odlično prošli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vojo

02.07.2019 09:47

Slike sa plaže kada je imala 16 godina.

Odgovori 12 0
Dera

02.07.2019 09:51

Filip i Aleksandra u Monte Karlu, a evo koliko su zaradili od venčanja! KOLIKO SU ZARADILI?

Odgovori 11 0
Zox

02.07.2019 11:30

Samo bahato. Posle ćete se žaliti zašto vas narod ne voli.

Odgovori 10 0
Mima

02.07.2019 20:40

Radila sam i ja celu godinu.....pritom imam zavrsen fakultet.....ne mogu ni ove godine a najverovatnije nikad sebi to necu moci priustiti....