Ceca objavila selfi koji je sve oduševio: Pevačicini fanovi šalju pohvale jer je dokazala da nema komplekse!

Autor:

Zabava

01.07.2019

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući da slovi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima, Ceca je svesna da nema taj luksuz da izađe na ulicu u potpuno opuštenom izdanju pošto uvek može da naleti na nekog obožavaoca koji će želeti da se upozna ili fotografiše sa njom.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ceca Ražnatović

Upravo iz tog razloga je Ražnatovićeva uvek brižljivo sređena, a kada je reč o javnim pojavljivanjima tek tada daje sve od sebe da izgleda onako kako to dolikuje zvezdi njenog ranga.

Međutim, kada otputuje na odmor, ona sebi da oduška, a da nema problem sa tim da je obožavaoci vide i u ovom izdanju pokazala je u toku današnjeg dana.

Naime, Ceca je snimila kratak video zapis ne bi li pozdravila pratioce na društvenim mrežama i poželela im "dobro jutro", a tom prilikom je bila ležerno obučena, sa zavezanom kosom i bez teške šminke na licu.

Foto: Instagram/printscreen
Ceca objavila selfi...

Obožavaoci su je ubrzo zasuli laskavim komentarima u kojima su joj poručili da je sjajno to što "nema komplekse", te im dopušta da je vide i u izdanjima koja nisu namenjena za scenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading