(VIDEO) Dušici šminkali noge pred veliko finale "Pinkovih zvezda": Večeras je noć odluke!

Autor:

Zabava

30.06.2019

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras je finalna emisija šou programa "Pinkove zvezde - All Talents". U ovoj sezoni osim pevačkih sposobnosti, takmičari su predstavili i druge talente zahvaljujući čemu su dobili ogromnu naklonost publike.

RepublikaFoto: Promo foto/e-stock/I. DOBRIČIĆ
Žiri "Pinkovih zvezda"...

Žiri koji čine Damir Handanović, Dušica Jakovljević, Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović i Žika Todorović odabrali su 12 najboljih takmičara, a ove noći svoj sud daće gledaoci putem SMS glasova.

Ove spektaklurane noći za naklonost publike bore se Sanja D. Mikić, koja će recitovati, svoje plesačke sposobnosti pokazaće i romski hip-hop sastav "Roma Sijam Grubb", dok će magiju na scenu doneti Piksi i Zeka, ali i Emir Samardžić. U finale "Pinkovih zvezda - All Talents" plasirao se i bubnjar Uroš Mitrović, violinista Joca Vasić, gitarista Milan Balinović, ali i Jovana Jevtić koja svira violinu i klavir.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Dušica Jakovljević...

Međutim, snimak koji je postao viralan na društvenim mrežama, jeste ulepšavanje Dušice Jakovljević, a naručito njenih nogu, pred samo finale šou programa "Pinkove zvezde". Čitav tim šminkera pobrinuo se da poznata voditeljka, a u ovom slučaju članica žirija zablista pred širokim auditorijumom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

01.07.2019 07:45

Mazi i maži još malo.