Milica Pavlović provocira Aleksandru? Breni bih bila bolja snajka od Prije!

Autor: Svet

Zabava

29.06.2019

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već neko vreme priča se o bliskosti Milice Pavlović i Stefana Živojinovića, koji su nedavno snimljeni prilikom odlaska na ručak u jedan beogradski restoran, odakle su produžili zajedno dalje.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Milica Pavlović...

S tim u vezi Milci je postavljeno pitanje šta bi joj falilo da posle Aleksandre Prijović postane druga Brenina snajka, a ona kaže da bi mogla biti samo prva i najvoljenija.

- Čija god da budem snajka, biću najbolja snajka i najviše će mene voleti. I samo mene - rekla je Milica.

Na pitanje da li će Breni biti bolja od Aleksandre, takođe je vrlo samouvereno odgovorila.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Aleksandra Prijović...

- Ja sam rekla čija god snajka da budem biću najbolja i voleće me najviše od svih ostalih snaja koliko nas bude bilo već! - sa osmehom je prokomentarisala mlada zvezda, koja je nahvalila Stefana.

- Stefan je meni mnogo drag, mio, vaspitan. Nije ni čudo kad znamo iz kakve porodice dolazi, ko su mu roditelji i kakva je njihova slika u javnosti. Ništa manje ne može ni da se očekuje od njihove dece. Meni prijaju dobri ljudi, nasmejani, pozitivni, vedri, a on je takav. Mi se družimo i mnogo mi prija druženje s njim - objasnila je Milica koju su vaspitali i odgojili baka i deka.

RepublikaFoto: instagram.com/stefanzivojinovic
Stefan Živojinović...

Kako kaže, oni jedva čekaju da se ona uda.

- Moji baba i deda, koje volim najviše na svetu, naravno priželjkuju to, ali samo neka sve ide svojim tokom. Baš na dan kada sam ja promovisala svoj video oni su imali seosku slavu, a ja nisam mogla da budem s njima. To me je veoma rastužilo i potreslo jer smo mnogo vezani, a za njih je ta seoska slava veliki događaj - rekla je Milica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zorica

30.06.2019 08:50

Ove reči mi ne liče na Milicu.