Komšije je ogovaraju: Rozga spava do podne, a otac joj donosi da jede!

Autor: 24 sata.hr

Zabava

29.06.2019

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Rozga poznata je kao veoma umiljata estradna umetnica koja do sada nije imala skandale iza sebe. Međutim, dok je publika voli, komšije baš i ne.

Foto: instagram.com/rozgajelenaofficial
Živi život onako kako joj se sviđa... Jelena Rozga

Komšije iz Splita kažu da Jelena spava do podneva, a na kafu ne ide pre 14 sati. Kad se probudi, kupi pecivo i sok od narandže, kao i kafu od vanile u obližnjoj pekari, a nakon toga ode na ručak kod roditelja koji žive u susednom naselju.

Međutim, pre naselja u kome sada živi Rozga je stanovala u manjem stanu u drugom delu Splita, a otac joj je tamo, kako pričaju tamošnji susedi, donosio posudice s hranom. Danas taj stan, navodno, izdaje, a njen otac dolazi po stanarinu.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Noću radi, danju spava... Rozga

Komšije su navele i da su je često čule kako peva i uvežbava pesme, ali i da su viđale Ivana Huljića, sina Tončija Huljića, kako dolazi kod nje. Podsetimo, o romansi Rozge i Ivana dugo je brujao čitav region.

- Huljićev sin je znao da šeta psa ujutro dok bi ona spavala. Na televiziji mi je izgledala nekako dugačko, a uživo je sitna i mršava, ali jako pristojna. Videla bih je na balkonu oko 3,4 ujutro kad bi se vratila s koncerta - rekla je jedna komšinica.

Foto: youtube.com/printscreen
Vodila ga kod roditelja na ručak... Stjepan i Jelena

Ipak, imai onih koji hvale pevačicu, tako je jedna komšinica izjavila kako Rozga "uvek nosi kesicu za pasji izmet i uvek ga pokupi". Komšije iz naselja u kome Jelena sada živi navele su da su svojevremeno viđale i njenog bivšeg verenika Stjepana Hausera, kog je često vodila na ručak kod svojih roditelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading