Svi detalji Kijine veze s fudbalerom: Provela 5 dana u Istanbulu sa Dušicinim bivšim!

Autor: Informer

Zabava

29.06.2019

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar smuvala je fudbalera Miloša Dimitrijevića, a pevačica je pet dana u Istanbulu uživala sa novim dečkom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ima novog dečka... Kija Kockar

Izvor blizak kockarevoj otkrio je kako je Kija upoznala Miloša, inače bivšeg dečka Dušice jakovljević:

RepublikaFoto: instagram.com/dusicajakovljevic
Posle Dušice smuvao Kiju... Jakovljevićka sa Milošem Dimitrijevićem

- Kija je u poslednje vreme imala mnogo obaveza oko snimanja "Pinkovih zvezdica" i "Pinkovih zvezda", ali i nastupa. Pobegla je iz Beograda u Istanbul da se odmori od svega, a tamo se videla sa prijateljem, koji odavno živi i radi u Turskoj. On ju je upoznao sa Milošem, koji je sticajem okolnosti bio u Istanbulu. Ovaj bivši vezista Crvene zvezde i FK Sidnej se dopao Kiji već pri prvom susretu - otkriva dobro obavešten izvor.

Prema njegovim rečima, atraktivna pevačica i sin legendarnog fudbalera Zorana Čave Dimitrijevića odmah su kliknuli i dogovorili sastanak.

- Otišli su na večeru u čuveni restoran "Nusret", poznat po tome što ga posećuju svetske zvezde. Kija mu je priznala da je definitivno završila sa bivšim mužem Slobom Radanovićem, kao i da je spremna za novu ljubav. Miloš joj je pričao o svojoj prošlosti, rekao je da je nekoliko meseci bio sa Dušicom, ali da su raskinuli u martu. Te večeri su se smuvali - priča izvor i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? #makeupfreethursday

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Jun 27, 2019 at 1:55pm PDT

 

- Otad se ne odvajaju! Miloš je očaran Kijom, stalno joj deli komplimente, govori joj da je najlepša žena koju je video, kupuje joj cveće i čini razne romantične gestove.

Pošto je okačio kopačke o klin, Dimitrijević je počeo da se bavi biznisom u inostranstvu, ali će sada imati lep razlog da češće dolazi u Beograd.

- On živi na relaciji Srbija - Francuska, pa je obećao Kiji da će joj pokazati Pariz. Takođe, dogovorili su se da Miloš bude u Srbiji kad god može, kao i da je prati na pojedinim nastupima. Rekla mu je da će, ako sve bude kao do sada, što pre da ga upozna sa majkom Nadicom, jer je zanima njeno mišljenje o njemu. Definitivno planiraju ozbiljnu vezu - kaže izvor.

Kija je tokom boravka u Turskoj dala i komentar o svojoj novoj ljubavi, ali nije želela ništa da otkriva. Ona je sinoć bila deo žirija "Pinkovih zvezdica  - All Stars" zbog kojih je morala da se vrati u Srbiju.

- Nemam komentar. Uživam na odmoru jer ću kad se vratim u Beograd imati mnogo obaveza. Moram da snimam emisije, ali i novi spot - poručila je Kockareva uz zagonetan osmeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gale

29.06.2019 08:21

Ona slobodan a nije Slobodan. Ona slobodna. Ako se slože neka se i umnože.

Odgovori 10 2