Tako sam plakala i kad snimila pesmu Vidovdan: Goca Lazarević se rasplakala kada je videla šta su joj na veliki dan priredile izbeglice sa Kosova!

Autor:

Zabava

28.06.2019

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozvale su je na kafu, a onda ni sama nije mogla da veruje šta se desilo!

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Goca Lazarević

Danas se obeležava jedan od najvećih srpskih praznika, Vidovdan, u čiju čast je pevačica narodne muzike Gordana Goca Lazarević pre tačno trideset godina snimila istoimenu pesmu, koja u našem narodu budi najdublje emocije.

Muziku i tekst za "Vidovdan" napisao je naš istaknuti kompozitor Milutin Popović Zahar po, kako kaže, želji patrijarha Pavla.

"Vidovdan" je jedna od pesama koja je svakako obeležila karijeru Goce Lazarević, koja nije mogla da obuzda emocije i zaustavi suze na današnji dan, kada je na letovanju čula numeru koju je snimila davne 1989. godine.

RepublikaFoto: Promo foto
Goca Lazarević

- U Pargi sam sa osam prijateljica. U dve sobe do mene su mi tri prijateljice izbegle sa Kosova... Pozvale me na kafu i pustile "Vidovdan". Prvo su meni krenule suze niz lice... Slično sam reagovala i pre 30 godina, kada sam snimila tu pesmu - ispričala je Goca, a potom dodala:

- Predveče ćemo otići u crkvu i zapaliti sveće slavno izginulim Srbima - poručila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading