Ona je nova voditeljka jutarnjeg na "Prvoj": Jovana i Srđan odlaze!

Autor: Blic.rs

Zabava

28.06.2019

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova voditeljka jutarnjeg programa televizije "Prva" od jula će biti Nevena Madžarević, koja je publici već poznata.

RepublikaFoto: ptrntscrin
Odlaze, ali gde...? Srđan Predojević i Jovana Joksimović

Popularni voditeljski par jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević kao i njihova koleginica Nataša Miljković odlaze na zasluženi odmor, a “Jutro” na Prvoj televiziji tokom jula će voditi Nevena Madžarević. Ona će se od septembra i formalno priključiti voditeljsko-uredničkom timu veoma uticajnog i gledanog jutarnjeg programa Prve televizije.

RepublikaFoto: youtube.com/PRVA/Tanjug
Ona će menjati Jovanu, Srđana i Natašu

Publika će se tokom jula u dobro poznatom terminu od 6.55 časova svakog radnog dana buditi uz Nevenu koja će ih sa već uigranim timom informisati o najvažnijim događajima u zemlji i svetu. Osim servnisnih informacija, tu su i sve aktuelne vesti, novosti iz društveno-političkog i kulturnog života, raznovrsne životne teme, razgovori sa gostima, vremenska prognoza i dnevne preporuke gde i kako provoditi vrele letnje dane.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Idu na zaslužen odmor... Jovana i Srđan

Nevena je jedna od omiljenih voditeljki koju smo videli u različitim formatima, ali prvi put u jutarnjem segmentu:

- Radujem se novom poslovnom izazovu i činjenici da ću biti deo iskusnog i profesionalnog tima. Jutarnji program je kombinacija svih dosadašnjih formata koje sam radila i kao takav je najzahtevniji te sam svesna da je predamnom dosta rada, ali nadam se i dobrih rezultata. Jutarnji program nastavlja da bude aktuelan i da se bavi svim važnim temama u zemlji- kaže Madžarevićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading