Spektakl u najavi: Toni Cetinski 30. juna na splavu Port!

Autor:

Zabava

27.06.2019

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon uspešnih koncerata na Beogradskom stadionu Tašmajdan na red je došao još jedan nastup u našoj predstonici. Toni će zapevati pred svojom mnogobrojnom publikom u nedelju 30. juna na splavu Port.

RepublikaFoto: Promo foto
Toni Cetinski...

Tonijevu bogatu muzičku karijeru obiležili su mnogobrojni nastupi, albumi i hitovi. Ljubav prema muzici, energični nastupi i vokalne sposobnosti izazivaju oduševljenje svih posetilaca.

Publika će uživati uz hitove "23. prosinac", "Blago onom ko te ima", "Umirem sto puta dnevno", "Žena nad ženama" kao i hitove sa aktuelnog albuma "Kao u snu"..

- Zbog velikog poštovanja prema publici, svakim novim koncertom želim im pružiti nešto najbolje dotad te preneti pozitivnu energiju koju osećam. Jako se veselim ponovnom susretu sa publikom na splavu Port i jedva čekam da izađem na pozornicu – kaže Toni, ne skrivajući uzbuđenje pred nastup na Portu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading