Da li liči na Bekvalčevu? Natašina sestričina objavila prvu pesmu, a evo kako izgleda!

Autor:

Zabava

27.06.2019

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac više neće biti jedina pevačica u svojoj familiji obzirom na to da je njenim stopama krenula i njena sestričina, 21-ogodišnja Zoi.

RepublikaFoto: Promo
Nije više jedina pevačica u familiji... Nataša Bekvalac

Zoi je najstarija ćerka Dragane Bekvalac, Natašine sestre, a upravo je objavila svoj prvi singl "Eto".

Foto: Promo foto
Objavila prvu pesmu... Zoi

Nataša je danas najavila singl svoje sestričine, a Zoi je od malih nogu pokazivala muzički talenat o čemu svedoči i činjenica da je već snimila dve amaterske numere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedina majka moja??

A post shared by Zoí (@zodackwhite) on Dec 11, 2018 at 1:03pm PST

Muzičko znanje je nadogradila u Los Anđelesu, samom srcu svetskog šou-biznisa, gde je nekoliko godina učila od tamošnjih producenata i muzičkih magova.

Ipak, Zoi je odlučila da muzičku karijeru počne da gradi u svojoj rodnoj zemlji, ali ju je perfekcionizam u poslu naterao da nekoliko puta snimi pesmu "Eto" u različitim verzijama pre nego što ju je objavila. Osim toga, ona sama je napisala tekst za istu, dok je muziku i aranžman radio Slavko Milovanović.

Foto: Promo foto
Spot snimala dva puta...

- Čak sam i spot snimala dva puta. Prvi put u Majamiju, ali mi se nije dopao finalni proizvod. Bio je isuviše mračan, a to ne predstavlja u najboljem svetlu moju ličnost - izjavila je Zoi povodom premijere singla.

Druga, finalna verzija nastala je u Milanu, gde je nekoliko dana boravila sa prijateljima koji su joj pomogli da sve izgleda baš onako kako je zamislila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
igor

28.06.2019 12:03

Ima lep glas i lepo peva. Pesma je u mladalačkom brzom ritmu koji nije isplativ tj. ne može se ovom pesmom zaraditi. Ništa bez narodne muzike.