Kija smuvala Dušičinog bivšeg!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar otpočela je ljubavnu vezu sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Milošem Čavom Dimitrijevićem, koji je do pre nekoliko meseci bio u emotivnoj vezi sa Dušicom Jakovljević, voditeljkom rijaliti-programa "Zadruga".

RepublikaFoto: printskrin/TV Pink
Kija i Dušica...

Kako Srpski telegraf saznaje, novopečeni par otputovao je u Tursku prestonicu na mini-odmor kako bi se što bolje upoznao. Međutim, dobro obavešteni izvori tvrde da je ova veza obostrana osveta Dušici, budući da je pre nekoliko meseci Čavu ostavila iz čista mira, dok je sa Kijom nedavno ušla u javni rat kada ju je pred milionskim auditorijumom ponizila.

- Čavu i Kiju je upoznao zajednički prijatelj, inače vlasnik jednog restorana u koji oboje idu. Odmah su krenuli da se šale kako im je oboma Dušica stala na žulj, što ih je i zbližilo. Razmenili su brojeve telefona i bili u svakodnevnom kontaktu. Posle nekoliko dana su se i smuvali, što je šokiralo sve njihove zajedničke drugove. Budući da je Miloš imao poslovnih obaveza u Istanbulu, predložio je Kristini da krene s njim, na šta je ona i pristala - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

RepublikaFoto: instagram.com/dusicajakovljevic
Dušica i Miloš nekada...

- U Istanbulu su odseli u hotelu "Hajat", pa je Kija tokom dana mogla da uživa na bazenu, dok je Čava rešavao poslovne obaveze. Za sada se dobro slažu, ali pitanje je koliko će to da traje, budući da imaju različite karakter. Iz Istanbula se vraćaju za nekoliko dana.

Kako dalje saznajemo, par i dalje krije emotivnu vezu, ali su ih odale pojedinosti na društvenim mrežama. Naime, Kija je zapratila Miloševog poslovnog partnera. Oboje su se tagovali u restoranu "Nusret", koji važi za jedan od najelitnijih. Čava je izbacio fotografiju iz studija prijatelja sa kojim se Kija zapretila, što je više nego dovoljno da se zaključi da su tamo zajedno.

U Istanbulu su odseli u hotelu "Hajat", pa je Kija tokom dana mogla da uživa na bazenu, dok je Čava rešavao poslovne obaveze

Upućeni tvrde da ih je oboje spojio isti cilj - da iznerviraju Dušicu. Čava je želeo osvetu zbog toga što ga je početkom godine ostavila i vratila se bivšem dečku, a Kija je ostrašćena što je Dušica javno izjavila da ona ne zna da peva.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo Miloša, ali nije odgovarao na naše pozive i poruke. Dušica je takođe ostala bez komentara, kao i Kristina.

Foto: youtube.com/ Pinkove Zvezde

Zaratile u "Pinkovim zvezdama"

Dušica Jakovljević i Kija Kockar zaratile su u "Pinkovim zvezdama". Od početka ovog talent šou programa njih dve su se bockale, a svađa je kulminirala nakon Dušičinog komentara.

- Što se mene lično tiče, vi ste bili sjajni. Uvek su plesne grupe najviše energije unosile u ovakav vid šou-programa. Vidi se da imate veliko iskustvo, zbog toga sam očekivala da vidim od vas još nešto, a ne samo igranje uz Kristininu pesmu. Izdvojte se malo, kao što ste se izdvojili po sinhronitetu - rekla je Dušica, koju je Handanović upitao da li možda zna kako ide refren Kijine pesme, ali je ona vešto izbegla da otpeva.

- Odličan izbor pesme, predlažem da sledeći put izaberete neku pesmu koju je radio Handanović ili čak njegovu pesmu koju je otpevao kao autorsku. Prestanite oboje da peckate moju pesmu. Ne može da se dira moja pesma i da se ne očekuje da odgovorim - rekla je Kija. Na to je morala da reaguje i Dušica.

- Kristina, ako već padneš, nemoj da se kaljaš. Ako se već ukaljaš, nemoj da se valjaš - kratko je rekla voditeljka, a Kockareva se na sve samo kiselo nasmejala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sele

28.06.2019 05:46

Dušica je iritantna. Samo bi da nekoga pecne. Oseća iza sebe moćni Pink.

Odgovori 27 2
Ana

28.06.2019 06:53

Obrnuce je par puta na leđa i sutnuti ko i svi oni prethodni, tako da ne pravite joj marketing od ovoga. Inače od toliko muškaraca na planeti ona našla bivšeg momka od koleginice iz zvezda

Odgovori 4 27
igor

28.06.2019 11:55

@Ana - Fudbaler je slobodan. A nije Slobodan.

Odgovori 25 1