Karleuša mu ništa nije značila: Objavljena prepiska u kojoj Vranješ tvrdi da bi ostavio ženu zbog Jelenine se*si koleginice!

Autor: Informer

Zabava

27.06.2019

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Ognjen Vranješ je sportista čije se ime najviše spominjalo mesecima unazad - ne zbog igre, transfera, zarade, već skandala!

Foto: printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjen Vranješ

Prošle godine smo videli da je oženjeni fudbaler ljubio pevačicu Katarinu Grujić - na snimku koji je sam objavio na svom Instagram storiju, a potom i kako je "pukla bruka" s golišavim slikama na kojima je navodno Jelena Karleuša.

Sada kada su se strasti smirile, a slučaj završio na sudu, stiže prepiska koju je vodio s prijateljem i u kojoj se spominje mlada pevačica Katarina Grujić.

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Katarina Grujić

Mediji su prepisku koju je Vranješ vodio s prijateljem nakon objavljivanja "čuvenog" snimka na Instagramu u kojem se ljube i otkrio da je "Kaća jedina folkerka s kojom bi mogao da bude u ozbiljnoj vezi".

- Tebra, to je jedina cura s kojom bih ja bio u vezi da se razvedem - navodno je napisao fudbaler.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading