(VIDEO) Đorđe je sada u žiriju Zvezda Granda, a ovako je pre nekoliko godina vređao poznatu folkerku!

Autor:

Zabava

27.06.2019

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač i glumac Đorđe David bio je ove godine u žiriju takmičenja "Zvezde Granda", zbog čega su ga mnogi rokeri prozivali.

Foto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand
Đorđe David

Đorđe je svojevremeno čak bio veliki protivnik same "Grand" produkcije, međutim, stvari su se promenile, te je on ovu platfomu odlučio da iskoristi za promociju kako sebe tako i rok muzike.

Ipak, ono što neki pamte, jeste njegova izjava o pevačici Ćani.

U emisiji koju je tada vodila Tatjana Vojtehovski, ona ga je pitala "šta je to što te natera da odmah promeniš kanal" na šta je on kao iz stopa odgovorio:

Foto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand
Ćana

- Ćana. Zato što ne mogu da shvatim da neko može sa toliko radosti da peva "imam dokaz da si bio sa mnom, imam dokaz za ljubavni čin, imam dokaz nosim ga u sebi, on se zove nerođeni sin" i to je oj ha i onda publika kao volovi aplaudiraju. Meni je to totalno van pameti. Ja se pitam da li je bilo ko u toj publici nešto u životu pročitao, koliko puta su otišli u pozorište, koliko puta su otišli da vide baletsku predstavu ili nešto tome slično - rekao je tom priliko Đorđe David.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading