Ana Nikolić u delirijumu zbog kilaže!

Autor:

Zabava

27.06.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić se nakon raznih priča koje je u poslednje vreme prate uključila uživo na Instagram kako bi se pravdala kako je smršala i time je svoje pratioce ostavila u čudu.

Foto: instagram.com/ananikolicofficial
Ana Nikolić...

Naime, Ana je urlala na hejtere, prozivala ih i govorila im da će smršati kad ona bude htela, te je napomenula da to nije ničiji nego samo njen problem. Nije želela da otkrije način na koji je izgubila 15 kilograma, te im je poručila da će sa svojom kilažom da radi šta hoće. Takođe je u uključenju isticala da će na Marakani da pravi koncert 2020. godine, ali da će do tada da se obračuna sa hejterima. Pevačica je bila u jako lošem izdanju i svi su se zabrinuli za njeno stanje nakon video-uključenja. Naravno, bilo je onih koji su je podržavali, ali uglavnom je opšti utisak da su svi ostali bez reči kada su videli kako Nikolićka izgleda.

Foto: instagram.com/ananikolicofficial
Nikolićeva zaprepastila izgledom...

Podsećanja radi, Ana je i pre neki dan izazvala lavinu komentara kada je na svoj Instagram profil podelila fotografiju iz detinjstva na kojoj u ruci drži flašu pića, ispod koje je napisala: "Ovako je sve počelo". Ta Anina objava je izazvala reakcije mnogih i, dok su pojedini bili šokirani, njenu koleginicu Anu Kokić je ovo nasmejalo, pa joj je u komentaru ostavila nekoliko smajlija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Radiš

27.06.2019 07:51

Ova žena je mnogo teška.