Drama kod starog Merkatora: Bivša učesnica Parova ispala iz automobila i pala u nesvest!

Autor:

Zabava

26.06.2019

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Staršno!

Foto: printscreen/TvHappy
Aleksandra Karailjaz

Bivša učesnica "Parova" Aleksandra Saška Karailjaz doživela je saobraćajnu nesreću. Ona je otkrila detalje golgote kroz koju je prošla.

- Bila sam sa društvom, i krenuli smo da odvezemo drugaricu kući i na putu ka njenoj kući, na raskrsnici kod starog Merkatora ispala sam iz automobila, tačnije iskotrljala se. Ne krivim nikoga, ja ih nisam lepo zatvorila, na krivini sam ispala i više puta se okrenula po asfaltu. Kada su krenuli da me dižu izgubila sam svest, brzo su me odvezli u obližnju bolnicu. Tamo su mi merili pritisak koji se u početku nije čuo, vadili krv, snimali glavu i obe noge, hvala Bogu nisam ništa slomila - rekla je Saška.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Aleksandra Karailjaz

Međutim, nesreća nije mogla da prođe bez ikakvih posledica. 

- Imam hematom na glavi, levu nogu sam uganula, desno koleno me boli kao i levi lakat, i leđa su mi izgrebana cela. Jedva ustajem iz kreveta, ali se nadam da će ubrzo proći. Moram da se oporavim, jer uskoro ulazim u rijaliti - dodala je Saška.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading