Karleuša nema para: Popović odgovorio na Jelenine prozivke, pa otkrio ko će biti u žiriju sledeće sezone "Zvezda Granda"!

Autor: informer.rs

Zabava

26.06.2019

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović napokon je odgovorio Jeleni Karleuši, koja je rekla da će postati direktor Granda.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
JK i Popović

- Nema ona tih para! To se nikad neće desiti. Uostalom, "Grand" je prodat englesko-američkoj kompaniji, tako da nema šanse da ga kupi. Imponuje mi kad je neko zainteresovan za našu firmu, znači da nešto vredi - priznao je on.

Marija Šerifović je najavila da će napustiti žiri kad zatrudni, a Saša je otkrio da li će je pustiti.

- Ostaće sigurno u žiriju. Kada bi došla i rekla mi: "Sale, zatrudnela sam", naravno da bih je pustio, ali ona i trudna može da sedi u žiriju bez ikakvog problema. Ne sekiram se ja za nju - objasnio je direktor, pa se osvrnuo na odnose sa žirijem.

RepublikaFoto: Prntscrin

- Volim kada me nerviraju. To znači da je dobra emisija i da se dešava neka akcija, a to donosi dobru gledanost. Na burne svađe Viki i Jelena sam već navikao. Moram da priznam da me je najviše iznenadila Marija, koja se u jednoj emisiji toliko iznervirala zbog ostalih glasova žirija da je u jednom trenutku bacila stolicu. Rekao sam joj posle emisije da mi ne pravi haos u studiju, a ona će meni: "Kad poludim i kad mi dođe žuta minuta, moram da se izduvam - ispričao je Popović.

Direktor "Granda" je otkrio i to ko će se sledeće sezone naći u čuvenim stolicama.

- Sledeće sezone imaćemo 15 velikih imena, koje će biti u prilici da budu mentori. Oni će, za razliku od glavnog žirija, moći da vide kandidate na sceni. Voleo bih da među tim mentorima budu Severina Kojić, Aleksandra Prijović, Jelena Rozga... Verujte mi, neko od njih će sigurno doći u "Grand" - saopštio je Saša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

26.06.2019 17:47

Karleuša će podići kredit i kupiće TV Grand.