Karleuša i Duško se ponovo otpratili na instagramu, a saznajemo i zbog čega!

Autor:

Zabava

25.06.2019

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša i Duško Tošić od početka godine imaju buran period, a sve zbog se*s skandala u kom je osim dive glavni akter i fudbaler Ognjen vranješ.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Opet problemi u raju... Duško i Karleuša

A iako su mnogi očekivali da će se Jelena i Duško razvesti, pevačica i fudbaler su se sve vreme držali zajedno. Ipak, postoji nešto što ukazuje na to da njih dvoje imaju probleme u braku, a to su njihovi profili na društvenoj mreži instagram na kojima povremeno otprate jedno drugo.

Prvi put je Duško otpratio Jelenu kada je obelodanjena njena afera sa Vranješem, a potom je i ona učinila isto. Međutim, odlučili su da se ponopvo zaprate, ali ne zadugo.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Ne prati više supruga... Karleuša

Jelena i Duško ponovo su se otpratili sa društvene mreže, a kako saznaje Srpski telegraf razlog je taj što je Jelena videla da je njen suprug lajkovao fotografije Katarini Grujić i Severini Kojić:

RepublikaFoto: instagram.com/duskotosic
I on otpratio ženu... Duškov profil

- Karleušin još uvek zakoniti suprug je na Instagramu označio da mu se sviđaju poslednje više nego se*si slike Katarine Grujić, nakon čega je prestao da prati profil pokojne tašte Divne. Ovim potezom je sigurno veoma povredio Karleušu - otkriva dobro obavešteni izvor i otkriva nam da je diva poludela kada je za to saznala.

Foto: instagram.com
Zbog ovoga je Jelena otpratila Duška

- Kada je shvatila šta se dešava, Jelena je pobesnela i momentalno otpratila Duška sa Instagramu. Kada je to video i shvatio da je iznervirao suprugu, Tošić je odlajkovao Severinine i Kaćine slike. Očigledno je da sve radi da bi što više ponizio i povredio Karleušu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

25.06.2019 14:35

Otpratili, zapratili - smesno. On lajkuje, odlajkuje, a dama radi radnju. Nego, Dule, da li se tvojim saigracima svidja tvoja, uglavnom gola, zena? Bas me interesuje!