Skočio sa bine u publiku da bije dečka: Rasta se razbesneo na nastupu, pa šutirao sve pred sobom!

Autor: Mondo

Zabava

25.06.2019

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurić Rasta sa svojim sastavom imao je nastup u Podgorici, nakon kog je objavljivao postove i pisao kako je u Crnoj Gori održao koncert za pamćenje.

RepublikaFoto: youtube.com/ Paparazzo Lov // DNK
Skočio u publiku da se bije... Rasta

Ipak, istina je malo drugačija, a ono što se  desilo šokiralo je publiku u glavnom gradu Crne Gore. Reper je podgoričku publiku nazivao braćom i sestrama i sve je bilo u najboljem redu dok nije došlo do incidenta.

Mladić iz publike bacio je metalni predmet prema bini na jednom festivalu. Rasta je potom sišao sa bine, a odmah za njim su i ostali momci iz ekipe dotrčali do prvih redova.

Foto: youtube.com/AmiG Show
A posle tvrdio da je nastup bio odličan... Đurić

U tom trenutku obezbeđenje je krenulo prema muzičarima zbog haosa koji je nastao. Rasta je pozivao mladića da dođe, nazivajući ga navodno pogrdnim imenima, ali je sprečen veći incident. Stefan se sa ekipom vratio na binu obaveštavajući okupljene da će otpevati još jednu pesmu, a potom je završio je nastup za manje od dva minuta i napustio binu.

Po izlasku iz VIP lože Rasta i ekipa su nogama udarali stolice i bili su besni. Reper je nakon nastupa na svom instagram storiju podelio snimke kao da ništa loše nije dogodilo u Podgorici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vasko

25.06.2019 09:57

Rasta je lako mogao dobiti batine od mase ljudi. Mogao je biti pregažen.