Darko otkrio dramatične trenutke pred Marinin porođaj: Hteo sam da uzmem auto i ja da je odvezem!

Autor:

Zabava

25.06.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić postali su roditelji dečaka Alekseja. Marina se porodila juče u jutarnjim časovima, 24. juna u 7.15, u Narodnom frontu, a poznati tata ne krije veliku radost.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Bilo napeto pred porođaj... Marina i Darko

Za Srpski telegraf pevač je otkrio kakva je panika vladala u njegovom domu kada su Marinu stigli bolovi.

- Prvo da kažem da su Marina i Aleksej dobro, što je najvažnije, a sada ću da ti kažem da je meni bila veća frka nego mojoj Marini. Ma kod nas je bila prava ludnica, trčanje kroz dvorište, žurba, ma haos u celoj kući. Ja sam se toliko uzbudio kada su joj počeli bolovi da nisam znao gde sam. Samo sam ih požurivao da stignemo do bolnice, uhvatila me neka panika - rekao je Darko kroz smeh i priznao da je malo falilo da i sam sedne u kola i odveze verenicu u bolnicu.

Foto: instagram.com/gagicmarina
Malo je falilo da opet sedne za volan... Lazić i Gagićeva

Darko: Moj sin je presladak, isti ja!

- Toliko sam bio nervozan, sve mi se činilo da su spori da sam ja hteo da uzmem kola i da je odvezem. Naravno, u trenutku zaboravim da ne mogu da vozim i da bi to sve otežalo. Otac me je smirivao i on je Marinu i odvezao u porodilište. Sinoć od tri smo bili u bolnici pa sve do sedam, dok se nije porodila. Inače, porođaj je protekao u najboljem redu. Marina je moja lavica, sve je prirodno izgurala, ponosan sam na nju - rekao je pevač i otkrio da se još uvek ne zna na koga sin liči. Iako je rekao da su i on i Marina lepi, više je vukao na svoju stranu i rekao da će biti isti tatica.

- Moj sinčić je presladak. Ljubi ga taja. Ne vidi se još na koga liči, samo da mi je živ i zdrav, ali valjda će na tatu povući, već mi se čini da je isti ja - kroz smeh je pričao pevač i dodao:

- Moram da kažem da mi je moja ljubav ispunila životnu želju i rodila mi sina. Nema srećnijeg čoveka od mene. Ne mogu da vam opišem kako se osećam, jedva čekam da mi moje srećice stignu kući.

Aleksej je mog sina Darka vratio u život, hvala mojoj snajki za sve, rekla je Lazićeva majka

Inače, Darko je sina video samo na slikama pošto je u bolnici strogo zabranjen kontakt sa novorođenim bebama.

- Nisam mogao dugo da se zadržavam, samo sam ga nakratko video, jer u bolnici vladaju neki virusi, nisam siguran šta se dešava. Stalno se čuje sa Marinom, ona odmara u apartmanu i donose joj Alekseja na dojenje. Jedva čekam da ga uzmem u ruke i da ga izljubim - rekao je Lazić uzbuđeno, pa je otkrio da mu verenica i posle porođaja izgleda fantastično.

- Video sam svoju ženicu i super izgleda. Ne sme još uvek jaku hranu da jede, pa sam joj nosio vodu i keks. Trudim se da budem priseban, ali sam toliko uzbuđen da ne znam gde ću. Treba da završim obaveze oko Marine i bebe, pa ćemo onda da slavimo.

Kada smo od novopečenog tate saznali šta se sve dešavalo, pozvali smo i njegove roditelje da vidimo da li je spremno sve za njihovog naslednika. Kako je Darkov otac Milan bio zadužen za prevoz sina i za sve oko proslave, mi smo se ispričali sa Lazićevom mamom Brankom, koja nije krila suze radosnice.

RepublikaFoto: instagram.com/milanbranka
Presrećna baka...

- Hvala mojoj snajki Marini za sve, usrećila nas je kao niko do sada. Jedva čekam da mi unuk stigne kući, sve je spremno za njega i mamu. Aleksej je mog Darka vratio u život. Presrećna sam zbog mog sina, zaslužio je sve ovo - kaže pevačeva majka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miško

25.06.2019 07:56

Dete u kući je sreća najveća.