Bujnim grudima protiv kiše i grada! Katarina Živković gladna i pokisla u naručju anonimnog muškarca!

Autor:

Zabava

24.06.2019

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremenske nepogode koje su paralizovale prestonicu; kiša, grad i potopi nisu sprecili pevačicu Katarinu Živković da snimi spot za pesmu pod nazivom "Klan" koju potpisuje domaći hitmejker Slobodan Veljković Cobi.

RepublikaFoto: Promo foto
Katarina Živković...

- Iskreno sve vreme se pitam da li će nas pogoditi neki grom! kroz smeh je rekla atraktivna pevačica i dodala da se ne plaši ni malo i da se uprkos nepredvidjenim okolnostima čitava ekipa sjajno zabavlja.

- Do malo pre smo bili u kamp prikolici i pričali viceve, tako da nam je raspoloženje i dalje na nivou. Srećom je tim "Infiniti" produkcije pripremljen na sve! Čak me je, verovali ili ne, jedan momak bukvalno u naručju nosio do kamera, kako ne bih pokvasila visoke potpetice! Šalili su se da imam tretman kao kraljica, s tim što sam sigurna da kraljice nisu ovako gladne kao ja, koja bih trenutno ubila za jednu dobru šniclu.

Foto: Promo foto

Ipak, i pored Katarininih visokih potpetica, ono što je svima plenilo pažnju jeste njeno bogato poprsje zbog kojeg će, sigurni smo mnogi muskarci ovaj spot gledati iznova i iznova. Takođe, liniju je dovela do perfekcije tako da je sa zadovoljstvom snimala kadrove u kupaćem kostimu, ali i u potpuno prozirnim pantalonama. 

Premijera ovog video ostvarenja biće baš na dan Kaćinog rođendana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading