Tanja otkrila Lazićeve planove: Pevaću na Darkovoj svadbi!

Autor: M.Đ.

Zabava

24.06.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić se pohvalila da će pevati na svadbi Darka Lazića i Marine Gagić.

Foto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja Savić

Pevačica nije krila da su u odličnim odnosima, a onda i priznala da je u njenom braku sve u redu, uprkos pričama o svađama sa njenim suprugom Dušanom.

- U kontaktu sam sa dosta njih iz "Granda". Možda sam se po povratku u Srbiju najviše ispričala s mojim Darkom Lazićem. Čujemo se redovno, a nedavno smo se i videli. Naravno da ću mu pevati na svadbi i jedva je čekam - rekla je pevačica, a onda se osvrnula na svoj brak i za nedeljnik Svet dodala:

Savićka: Mislim da moj brak nije idealan, ali je pun ljubavi

- Ako u braku ne postoje nesporazumi i svađe, onda nema ni ljubavi. Ne sme sve biti savršeno. Mislim da moj brak nije idealan, ali pun je ljubavi, a kruna svega toga jesu naša deca. Mnogo mi znači Dušanova podrška, uvek mi daje korisne savete. Volela bih žensko dete, da ne budem jedina žena u svom domu.

RepublikaFoto: instagram.com/new_me911
Darko i Marina uskoro staju pred oltar...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Simon

24.06.2019 09:07

Tanja je trebala da bude kao Ceca ali je sama kriva zato što nije.

Odgovori 15 0
Vanja

24.06.2019 14:14

Tanja Savić mi je neprepoznatljiva u odnosu na onu lepu, simpatičnu i slatku Tanju Savic iz Zvezda Granda. Šta učini žena od sebe.