Uzeo Kiji nagradu ispred nosa: Sloba progovorio o skandalu!

Autor: puls

Zabava

23.06.2019

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović i Kristina Kija Kockar primili su zajedničku nagradu, ali ju je pevač sam odneo kući. Ovo je jako pogodilo njegovu bivšu suprugu, koja je prvi put viđena u javnosti besna. Radanović je ovo objasnio time što nije bio upućen d aje zapravo nagrada zajednička.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Uzeo bivšoj ženi nagradu ispred nosa...

- Što se mene tiče nije bilo nikakvog skandala. Jedino je bilo neprijatno to što nisam znao da je nagrada zajednička. Meni to niko nije rekao- objasnio je Sloba i dodao da je trebalo da svako od njih dobije svoju nagradu.

- To mi je besmisleno, jer mi nismo više par i ne idemo istoj kući. Sada nismo ni u kakvom odnosu. Nemamo kontakt. Ne čujemo se. Mislim da je tako najpametnije i najbolje. Ja sam hteo da budemo u nekom normalnom odnosu, koliko je to moguće, ali sam onda shvatio da je najbolje da više ne razgovoramo - priznao je Radanović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stefan

23.06.2019 08:53

Slobodno ponašanje na pobedničkom postolju je sramotno. Okrenuo ledja voditeljki i Kiji. Tako okrenut rekao nekoliko rečenica i otišao, ne okrećući se. Sraman potez.

Odgovori 23 0
Gago

23.06.2019 10:27

Pogledajte samo sliku. Lažljivi prevarant Zloba.

Odgovori 20 0
Anđela

23.06.2019 11:52

Sloba prava Zloba.

Odgovori 13 0