Priznala bez problema: Prijovićka otkrila Sanji Marinković šta je sve korigovala na svom telu!

Autor:

Zabava

22.06.2019

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović progovorila je o svom izgledu, koji je minimalno promenila estetskim operacijama, a najviše se sebi dopada kada ne nosi šminku.

Foto: TV Pink/printscreen
Aleksandra Prijović

- To je u opisu radnog mesta da izgledaš što lepše, da se trudiš. Svakoj ženi koja se bavi ovim poslom je to najbitnije. Sebi sam možda najlepša kada sam kod kuće u opuštenoj varijanti, iako volim da budem "ful" sređena. Kao mlađa sam mislila da ću bolje izgledati kada se sredim, a sada mi Filip govori da sam lepša bez šminke. Meni često kažu oni koji me vide uživo da sam drugačija i lepša bez šminke  rekla je Aleksandra.

Kada su pevačicu pitali da li bi nešto menjala na sebi, ona je priznala da je već korigovala sve što je želela.

- Ja sam promenila šta sam htela. Grudi sam promenila, više nemam želju. Usne sam minimalno odradila, nisam preterala ni u čemu. Imala sam operaciju nosa prošle godine, prvenstveno zbog devijacije, nisam mogla da dišem, a i zbog posla - izjavila je pevačica u emisiji "Magazin IN".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading