Milica Pavlović ispalila Sašu Popovića: Odbila da nastupa u finalu Zvezda Granda!

Autor: Telegraf

Zabava

20.06.2019

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović trebalo je da nastupi kao specijalna gošća u finalu "Zvezda Granda", ali je morala da otkaže gostovanje Saši Popoviću.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Milica Pavlović...

Na pitanje da li prati muzičko takmičenje "Zvezde Granda", čije finale se održava večeras, 20. juna, Milica ja odgovorila sledeće:

- Naravno, "Zvezde Granda" su mi posebno drage, jer je upravo to takmičenje i meni dalo priliku da postanem zvezda i ostvarim svoje snove. Jedva čekam finale i da vidim ko će trijumfovati, budući da imam svog favorita. Mislim da je ova sezona bila zaista odlična i posebna, jer su kandidati za mentore imali velike i ostvarene zvezde od kojih su zaista mogli mnogo toga da nauče.

- Ako su pametni upijali su svaku reč koji su čuli od članova žirija, jer su to sve ljudi sa velikim karijerama, imaju mnogo hitova, koncerata i iskustva iza sebe, tako da je to zaista ogromna prilika da saznaju najveće tajne ovog posla - kaže Milica, koja je trebalo da nastupi kao specijalna gošća na finalu, ali je u poslednjem momentu morala da otkaže gostovanje Saši Popoviću.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović...

Milica je objasnila zbog čega nije bila u mogućnosti da nastupi na finalu ovogodišnje sezone "Zvezda Granda".

- Sale me je zvao pre nedelju dana i uputio mi poziv da u finalnoj noći izvedem jednu pesmu i moram da priznam da sam teška srca morala da kažem da je to neizvodljivo. On je čovek koji mi je dao ogromnu priliku u životu i nije mi bilo lako i jednostavno da kažem da ne mogu da nastupim i da će ovog puta morati da se "snađe" bez mene, ali sam bila u tako ogromnoj gužvi da nije bilo vremena da pripremim adekvatan nastup.

Foto: e-stock/S.Kostić
Milica Pavlović...

- Moja publika nije navikla na polovične stvari, ovo bi bio treći put da nastupam na finalu i nisam mogla da rizikujem i da ne budem na visini zadatka, odnosno da im ne pružim ono što oni očekuju od mene. Verujte mi, bilo mi je jako teško da odbijem Popovića i da kažem da nisam u mogućnosti da nastupim, ali znam da mi on to nije zamerio. Svakako, čestitao mi je na 500 miliona pregleda i oduševio ga je performans koji sam tim povodom pripremila za svoje fanove. A što se tiče finala, biće prilike da se iskupim - rekla je uz osmeh Pavlovićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading