Volela bih da se to nije desilo: Nata otvorila dušu i otkrila kako se zaista oseća posle Lukinog nasilja!

Autor:

Zabava

20.06.2019

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Panonska barbika priznaje da bi nekada volela da ne bude tako jaka za sve životne situacije, ali ponosna je na sebe

RepublikaFoto: e-stock agency
Nataša Bekvalac

Pop pevačica Nataša Bekvalac uskoro će fanove obradovati novom pesmom pod nazivom „Dođi mami“. Nedavno je uradila i spot, za koji je na snimanju provela 16 sati.

Ona je ispričala šta radi kada hoće da se opusti posle napornog dana, te otkrila kako se provela na snimanju spota.

- Uvek kada snimam spotove to traje dugo, a ovaj novi je bio veoma zahtevan jer smo snimali na nekoliko lokacija. Posle snimanja bila sam toliko umorna da nisam znala gde se nalazim. Bila sam naduvena od šminke, a od dece koja me bude rano ujutru nisam mogla ni dva sata da spavam. Međutim, to su moje princeze i za njih bih sve uradila - rekla je Nataša i objasnila da se upravo zbog ćerkica iz Beograda preselila za Novi Sad.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Nataša Bekvalac

- Za Katju i Hanu spremna sam sve da uradim, kao i svaka majka za svoju decu, i njima sam napravila pravi mali raj u Čeneju. Dok sam ja živa, trudiću se da ih uvek zaštitim i da žive kao princeze. Kao i svaki normalan roditelj, borim se za njih i pokušavam da im obezbedim najbolji i najkvalitetniji život - otkrila je Bekvalčeva i dodala da ona može uvek da izađe jer ima ko da joj čuva decu.

- Kada nastupam i radim, uvek ima ko da mi čuva decu, sada su mi ćerke sa mamom i dadiljom - rekla je atraktivna pevačica, koja se na žurki „Premijere“ pojavila u belom kompletu.

Iako se sada oseća dobro i prošlo je godinu dana od kobnog incidenta sa bivšim suprugom Lukom Lazukićem, pevačica je priznala da bi volela da nekada nije toliko jaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jela

20.06.2019 13:23

Da nije toliko jaka ne bi se tukla sa svojim muževima pa bi im ponekad popuštala.