Ona je psihički poremećana, ako sam je tukao neka idem u zatvor! Nakon priče o brutalnom prebijanju oglasio se bivši dečko Sanele Vujnović!

Autor:

Zabava

19.06.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i učesnica "Farme 6" Sanelu Vujnović tvrdi da ju je 12. juna brutalno pretukao tadašnji dečko, inače poznati harmonikaš Miloš Stojković Stojke. Sanela je za Srpski Telegraf odlučila da progovori o nasilju koje je preživela, a iz kojeg ima ozbiljne fizičke povrede. Ovim povodom kako bi čuli i drugu stranu priče pozvali smo i Miloša koji je sve navode demantovao.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Sanela i Miloš...

Kako je rekao Miloš, Sanela već duži vremenski period ima psihičkih problema i da je zbog tog stanja u kome se ona nalazi pokušao u više navrata da prekine kontakt, kao i da je na neki način on bio žrtva zlostavljanja. 

- Sanela i ja nikada nismo bili u pravoj vezi. Da smo se viđali, tačno je, ali to nije bilo ništa ozbiljno. Ona sve izmišlja, jer je psihički poremećena. Pre četiri meseca sam saznao čime se bavi i da koristi psihoaktivne supstance i pokušao sam da prekinem svaki kontakt sa njom. Ako sam joj uradio to što kaže, neka idem u zatvor, ali ja se kunem da nije tako - rekao je za Srpski Telegraf Miloš i dodao: 

- Pre dva meseca je došla i demolirala mi ceo stan, ja sam joj rekao da ću pozvati njenu majku da je smiri a ona me je molila da je ne zovem. Nakon toga je prva pozvala policiju i ispao sam glup što ja nisam prvi pozvao. Otišli smo i dali iskaze i nije imala nikakve povrede, da bi dan kasnije otišla sa drugaricama i dobila lekarsko uverenje o povredama. Imam i ja dosta toga da kažem ali ću sačekati.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Tvrdi da je brutalno pretukao... Sanela Vujnović

Podsetimo u ispovesti za Srpski Telegraf Sanela je dala dramatičan opis cele situacije u kojoj je kako sama tvrdi ona bila žrtva. 

- Sa Milošem sam bila dve godine u vezi, od toga sam godinu i po dana trpela nasilje. Zaista, na početku je sve bilo bajkovito i voleli smo se, a onda je usledio pakao i tada sam shvatila da čoveka uopšte ne poznajem. Tukao me je više puta, a nasilje sam već dva puta prijavila policiji. Poslednji put me je pretukao prošle srede i tada sam ga prijavila. Tada sam videla da je Miloš spreman da me ubije. Bio je to običan dan, meni je iskrsla svirka, trebalo je da pevam na nekom krštenju. Otišla sam da se kupam i, kada sam izašla iz kupatila, on mi je rekao da ne mogu da idem na svirku i da, ukoliko odem, mi smo završili. Tada mi je saopštio da mogu da imam samo tri svirke nedeljno. Ja sam se tu pobunila i rekla mu da je on kriv za sve što mi se dešava. Tada je krenuo pakao. 

Šta je još Sanela rekla u svojoj ispovesti možete pročitati OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

19.06.2019 06:45

Ovo je način da bi dospela u medije. Drugim načinom nije zaslužila. Ne zna da peva, ne zna da kuva, ne zna da piše o modi, o dizajnu ...........