Suzana Mančić o odlasku sa malih ekrana: Kolege mi ne daju da se penzionišem!

Autor:

Zabava

19.06.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka i čuvena loto devojka Suzana Mančić već decenijama svojom harizmom i šarmom unosi toplinu u domove mnogih, a plavuša je sada za Srpski telegraf izjavila da joj kolege ne daju da ode u penziju!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Suzana Mančić...

Naime, Mančićka kaže da kad god bi htela da pečatira svoju karijeru nekim projektom i zvanično ode sa malih ekrana, neko od kolega joj predloži nov projekat i angažman, tako da još uvek ne može da se povuče.

- Često me nekad ljudi pitaju da li se umorim od estrade, od popularnosti i od brzog života, ali nekako imam utisak da mi je to ušlo u krv. Nekoliko puta mi se do sada desilo da sam htela da se penzionišem, što bi se reklo, ali se nekako uvek pogodi da mi neko predloži nov angažman, pa ne mogu! Kako da odbijem kolege koji mi kažu: " Ej, Suzana, ovaj projekat je baš za tebe! Na njemu nećemo nikog drugog!" i ja onda kažem: "Pa dobro, ako je tako, onda u redu" - rekla je voditeljka kroz osmeh za naš list.

RepublikaFoto: instagram.com/mancic.suzana
Suzana Mančić...

Suzana je prokomentarisala i to što joj se starija ćerka Teodora Kunić nedavno razvela, pa nam je objasnila da joj je najvažnije da su joj deca srećna.

Suzana: Kolege mi uvek nude nove angažmane, pa ne mogu da odbijem

- Moja Teodora se jeste razvela, ali bolje i tako nego da bude u nesrećnom braku. Nije se pronašla i poštujem njenu odluku da se zauzme za sebe i nastavi dalje hrabro, onako kako smatra da treba - rekla je Mančićka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading