Seka zatrudnela pomoću ulja iz manastira! Aleksićka u Grčkoj obilazila svetinje!

Autor:

Zabava

18.06.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Seka Aleksić nedavno je obelodanila da je u drugom stanju, a kako najnoviji broj magazina Skandal piše, ona je zatrudnela pomoću ulja koje je dobila u manastiru Svetog Nektarija na grčkom ostrvu Egina.

RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic
Seka sa suprugom Veljkom...

Naime, pored toga što se folkerka redovno prodržavala posta, uz veru i nadu da će opet zatrudneti, dodatno joj je pomoglo ulje iz kandila koji su joj dale monahinje u ovom manastiru, kada je bila u poseti. Seka je otišla na Eginu u pratnji svog duhovnika oca Nikole, a tamo je ostavila prilog i dobila ulje od monahinja uz blagoslov.

Pevačica je na ostrvu Egina obišla sveto mesto, gde je ostavila prilog, a monahinje su joj dale bočice iz sedam kandila da joj pomognu da zatrudni

Ulje se uzima sa sedam kandila, a koje je Seka pila po instrukcijama svog duhovnika. Pevačica je po povratku iz Grčke nastavila sa postom i pričestom, pa je ubrzo saznala da je u drugom stanju. Aleksićka inače važi za velikog vernika, poštuje sve običaje i ne preskače nijedan post, a veri se još više okrenula kada je ostala prvi put trudna sa sinom Jakovom, piše magazin Skandal.

Pozvali smo protojereja-stavrofora Nenada Andrića kako bi nam detaljnije objasnio po kom principu se uzima ulje koje je pevačica ponela sa sobom nakon posete manastira Svetog Nektarija, pa nam je on objasnio da je ulje samo jedan segment koji, pre svega, uz veru i molitvu može da pomogne da osoba ostane u drugom stanju, izleči se ili ozdravi.

Sveti Vasilije i Sveti Nektarije su najveći iscelitelji po broju zapisanih čuda - kaže protojerej-stavrofor Nenad Andrić

RepublikaFoto: google.rs
Seka je po drugi put u blagoslovenom stanju...

- Nije potrebno uzeti samo ulje kako bi žena ostala u blagoslovenom stanju. Potrebna je vera, milost božja i milo srce da bi sa svim tim zajedno nešto uspelo. Uzima se osveštano osvećeno ulje iz kandila koje se nalaze na mestu gde su mošti sveca. To ulje monahinje pakuju u bočici na Egini i svaki posetilac može da ga dobije. Ono se u manastiru ne plaća, već se samo ostavlja dobrovoljni prolog prilikom posete. Potrebno je, naravno, živeti hrišćanski, biti u molitvi i veri kako bi sve imalo smisla jer ovo ulje ne deluje magijski, to je potrebno naglasiti. Sveti Vasilije i Sveti Nektarije su najveći iscelitelji po broju zapisanih čuda, pa imate mnogo primera gde su ljudi pri poseti dobili ono za šta su se molili i šta su priželjkivali - rekao je Nenad za naš list, a koji je inače napisao i knjigu u kojoj je detaljnije opisao hodočašća na Eginu i princip kako se uzima i koristi ulje iz ovog manastira.

Seka: Trudim se da budem vedra i ne opterećujem se glupostima, a još jedno dete je za mene dar od boga

Podsećamo, ubrzo nakon udaje za Veljka Piljikića Seka je imala vanmateričnu trudnoću, pa je uz podršku i ljubav supruga sve uspela da prebrodi, a u javnosti nikada nije krila da se podvrgla vanmateričnoj oplodnji.

- Sigurna sam da su post, vera u boga i podrška koju imam od duhovnika i mog Veljka učinili da ostanem u drugom stanju. Trudim se da budem vedra i pozitivna i ne opterećujem se glupostima, a još jedno dete je za mene dar od boga. Sada nema srećnije žene na svetu od mene - izjavila je nedavno Seka.

Foto: Tanjug/AP

I Mićalovićka posetila manastir u Grčkoj

O čudima koje ostvaruje ulje iz manastira Svetog Nektarija u Grčkoj svedočili su mnogi, a pored Seke i glumica Sloboda Mićalović dobila je bliznakinje nakon što joj je ovo ulje doneo kolega Ivan Bosiljčić. Osim što pomaže ženama da postanu majke, pomenuto ulje ima i druge isceliteljske moći, pa u ovaj manastir dolaze mnogi kako bi se uverili u moć ove svetinje, koja je, pored manastira Ostrog, utočište za mnoge.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading